Thursday, November 27, 2008

Mkn ati..

korang dah bekpes?
aku x..
sbb tgh Mkn ati *sob sob sob*

..........
.............
sgt takde mood arini
sedeyh..

tgh merajukk

24 comments:

chik Star said...

ala pulak dah.
mjuk dengn inchik tunang ker?
wak,
mjuk2 gak.
bekpest jgn skip.
nnti skit perot.

kite kn rowk !
hihi.
relex lerw.
:P

Jard The Great said...

majuk dgn sepa iza??

huhuhu....esok ari jumaat.. yea!!

Mr PenyuBiru said...

n3 bercanggah lagik. hik3..

Monkey D Luffy said...

alalalala.... suruh ler bf pujuk

~dARlee zURiS~ said...

alalaa..
majuk lak dye
yang..majuk2 gak
mkn2 gak tau
;P

QueenWizza said...

chik star:nk majuk ngn sape lg? huhu

jard: again.nk majuk ngn sape lg?

penyu:eh..ape yg bcanggah. x phm ar. ko nih... :X

kapten: dia x reti pujuk

zuris: okes! :(

Mr PenyuBiru said...

ekceli komen ni sambungan komen aku kat n3 sebelum ni, tapi bila ku check semula komen aku kat n3 seblm ni, komen tak save plak. hampeh!

x paham xpelah. aku pun dah lupe apa komen aku yg sblm ni.

Jard The Great said...

hahaa... klakar plak en penyu nih..

rileks la wizza...
korang kena berkompromi.. kan? kan?

lepas nih kan nak membina mahligai bahagia.. pergaduhan itu perkara biasa..

Mr PenyuBiru said...

ek eleh..jard tu.. cam ade pengalaman jer..haha..

ni nasihat org berpengalaman.

bergaduh dan makan hati tu perkara biasa. isu kecik jgnlah nak diperbesarkan. jgn ikut perasaan. salah sorang mesti mengalah. give and take kata orang.

teringat kata P Ramlee dlm DoReMi,

"nasib baik makan hati, tengok jiran sebelah kita tu, hari² makan tulang. buat sup! "

bungaditepijalan said...

merajuk?
nak manja2 la tue.
:)

berry said...

nape ni laling?
majuk ngan mr.fiance ke?
jgn majuk2 tau..
nnt sian prt 2 lapa
smile always ke dear :)

QueenWizza said...

penyubiru: lol

jard: mmg la prkara biasa. tp..ermm ssh nk ckp.

penyubiru:ok.org berpengalaman dah bersuara.thnx anyway.! tgh pk2 kan kata2 itu.. tp asik pompuan mkn ati mana adilll huhu

bungaditepijalan: ntah lah bkn nk bmanja :(

berry: thnx dear. takbole nk senyum skang. tp jab g nk tgk cite frens.kot2 bole gelak smula.

sparkystar said...

ala cian nye..nape nie??sape yg wat.cuba ckp,biar kt duku pale dia.ngeh3

Iffah said...

biasa la merajuk2 ni..tp jgn b'panjangan udah ler..kena sabar byk2, lps kawin lg hebat dugaan dia..kdg2 kita ingat kita je pmpuan mkn ati ni..sbnarnye dia yg laki ni turut mkn ati..so, xyah diperbesarkn..nti dah kawin, dh biasa ngn dia, nak merajuk pun rs malas or merajuk pun xguna..sama je, baik xyah merajuk..so, bnda yg dah jd drop it..move on n enjoy ur life ng ur husband-to-be k my dear fren :)

atiQah adNan said...

aloloololollloo... nape ni cik queen kita... majuk ngan sape? hihik.. makan laa jangan tak makan pula.. moGok lapar ea.. heheh..

QueenWizza said...

sparkystar: eh mane bole :)

iffah: huhu. sedey bc ayt ko nih.
tp aku da tenang ckit.tp still majuk lg. aku lupa ko ni jenis merajuk ke tak. tp ko susah nk nangis kn? thnx anyway :)

p/s: tetiba tingat kisah kt univ dulu2 time ko tetiba nangis ms gosok gigi. nangis yg bebetul punya ni. :) xleh lupa yg tu. tp mmg ko lebih matang nk compare ngn kitorg nih :P

QueenWizza said...

atiqah:thnx. mkn kuih 4 ketul td. mls mkn lunch. :)

StingRay said...

cakap je la ko teringat cerita kahak aku....kan? kan?...hakhak...

Iffah said...

haha..aku asyik mrajuk je ngn KZ awal2 kawin dlu..smpi meleret2 jd gaduh pun ada..tiap kali merajuk kompem aku nangis even dia xmarah or tinggi suara pun kat aku (ngegeh x??)..tp bila aku dh tenang n pikir2 balik, bnda tu kecik je, xyah merajuk sbnarnye..n KZ pn bukan jenis yg pndai pujuk or amik ati or jnis yg kalo wife merajuk bli adiah macam2..n skang baru aku paham sbab aku nangis..aku nangis sbb aku nyesal aku merajuk xtntu pasal,padahal KZ xpnah nk naikkn suara kalo aku xmerajuk..kalo aku xmerajuk msti hari tu lg indah bg aku n KZ..ngeeee :)

p/s: aku pun ingt saat nangis time gosok gigi tu hahaha..

QueenWizza said...

stingyRay: yo la tu. mandai jek.

iffah: wah x sangka ko kuat nangis gk. ko dah berubah la fah. dah berperasaan. bukan dulu2 ko kureng ckit ke bab2 nangis nih. hehe.. pas bc cite ko. aku rs tenang ckit. mmg hal kecik pun. aku xde keje.mklumla pnv dah power on. so aku tgh tgk cite frens. dah boleh gelak2 lupa mslh.

tQ!! :)

MiSZuE said...

ngajuk ek
nk eskrim x..meh zue lanje alololo
hihihi

HaDi said...

walaupon saya mrajok saya tetap akan makan jugak..

ezzati said...

hi babe..i'm back..ngantuk gila!!
neway..still majuk ehh.. :)
jgn majuk lame2 nnti cpt tua :p
mmuahhhh

Luth Textile said...

apasal la nak majoK??