Thursday, November 13, 2008

my bOyfriEnd is typE B..!

hye korang
Pnh tgk cite korea ni tak?


rasanya mesti korang pnh tgk :D
cite ni da lame. dr thn 2005 lg dia kuar.
erm. kitorg tgk cite ni masa zaman2 Univ dulu.

credit to Jard :D
coz dia yg perkenalkn cite2 korea ni kt kitorg.
smpai kitorg jd mls sbb asek tgk cd jek!
kn jard? :P
ok.
my point is, kitorg sukee sgt tgk cite ni.
dgr tajuk pun dah best.
Psl pompuan ni type A n laki tu type B.
aku ade bc psl article type B men ni kt tenet.
kt korea, siap ade diorg terbitkan buku
title "Dating a Type-B Man"
"this book lays out strategies for women of various blood types
to deal with the pitfalls and pleasures of striking up relationships with type-B men. "

fuh.!
plg tak tahan..aku quote yg ni
"According to a recent nationwide survey conducted by Internet portal site www.xyinlove.co.kr, type-B men were considered to be the most difficult type to date and about 40 percent of women said they did not want to marry a type-B man. "
ok. smbung cite.
pas kitorg tgk cite nih.
mmg mcm x suke sgt ngn laki type b dr segi sikap kot.
mcm selfish ckit
TAPI KAN..
tak sangka lak boifren aku brdarah type B.
(mggu lps dia g cek drh)

haha. masa memula kapel dulu mmg x tau dia drh ape.
skali tu.. time gayut2 salu gk la aku gurau2 ngn dia
aku kata dia mesti type B ni..

sekali tgk BETUL.
haha. lawak lak aku rs.
tapikan..aku rs ok jek lelaki type B nih.
honestly, mmg dia x brape reti nk pujuk n kekadang x pndai sgt nk jg ati
but the best part is..
dia byk sgt berkorban utk aku..
n x berkira..
dia sweet.. understanding.. patient
setakat ni x penah lg dia nk mrh2 aku.
mmg sgt penyabar melayan karenah aku yg ngengades ni.

arghh..sayang sgt kt bf aku ni.. ops.. tunang aku. :D

ni pic yg di ambil ms 1st date. klaka sgt time ni.
kitorg nk snap pic dlm keta.
tp dia segan coz ade org.
aku ckp la..
ala..nk segan watpe..pasni bkn jmpa dah org2 tu.
pastu tgh tergelak2. pastu dia snap.
hasilnye..aku sukeee sgt pic ni :P


ni 1st present yg dia kasi. masa 1st time jmpa dia kasi bear ni.
so smpai skang tiap2 mlm aku tido peluk bear ni :P

ms kitorg having fun kt genting.

nk ikutkn mmg byk yg dia berkorban utk aku.

cuma tu la..kekadang time aku emo2 tu.. mula la aku merajuk

then aku ckp la dia mcm x rindu n syg kt aku ( ngengades time nih)

pastu dia ckp.. dia mmg jenis x reti nk show feeling

tp hakikatnye dia mmg syg sgt kt aku.

huhu. terharu jugak.

wpun dia sometimes x reti nk amek ati..

tp kekadang kata2 dia wat aku terharu.

( plg x leh lupa.. kitorg beli gelang magnet E-dymium.

ala..yg AC mizal jd duta tuh. so aku yg pilih gelang tu melalui intenet.

aku pilih utk aku 1 then dia 1.

pilih yg sama pattern tp aku nye kecik ckit+kaler silver n ade kaler emas.

dia punya lebar ckit tp kaler silver je . saiz lelaki.

Pastu dia yg tolong order dr member dia..

so gelang2 member dia pos ke alamat dia trus.

then 1 ari gelang tu smpai)

aku: lawa x gelang tu b? :D

my bucuk: lawa..lawa sgt. pandai syg pilih :D

aku: tp gelang tu beza ckit kan. B punya xde kaler emas.

my bucuk: a'ah. B punya gelang xde emas. Takpe lah. Coz syg umpama emas bg b. :)

terharu sgt bila dia ckp cmtu :D

see, sape kate boifren type B x best.?

hugs & kisses to my beloved fiance nun d sana :)
ps: semoga jodoh kami di pjgkn dan berkekalan. Amin..

pss: sori.arini jiwangs ckit :P

15 comments:

nanonano said...

sweetnyeeeeeee ayat2 yg last tu,
hihi..
emas kah??
jgn sok2 gadai sudah..
kate emas kan
hihi :P

ezzati said...

type B rupenyaaa...hehee...sweet sgt korang 2 :) ..smuge b'bahagie ke ank cucu taoooooo :) ..

p/s: tetiba aku rse nk nangis wei bce n3 ko nieee..sius..uhuksss

QueenWizza said...

nanonano: hehe..x la.. bukan nk gadai emas tu. heee nano niii :P

zati:wei jgnla nangis. nnt aku nangis jugak.dah la emosi x stabil ni. huhu. time aku type td pun cm sebak2 ckit :(

QueenWizza said...

ops. thnx zati :)smoga ko pun bhgia jugak taw :) *hugs*

Jard The Great said...

errr....errr...

hahaa...tatau nak komen aper...

aku patut jeles ker?? hehe..

ps: singleton still rawks 4 me..

Iffah said...

haha.. ko ni zarah off topic la.. smoga korg ttp trus jd sweet couple lps kawin n sama2 tua nti..skang mmg la best dia ckp ayat2 cmtu.. tp rsnye kalo dia ckp ayat2 camtu next 20, 30 yrs lg 100x sweet kan?? ngeeeee =D

MiSZuE said...

aduh..touching nye..sob3
hihi happy tgk u ngn tunang..
semoge berkekalan ek...bile nk tawen huhu

QueenWizza said...

jard: masa msih pjg :)

iffah: yup2x! btul tu. hehhe. thnx

miszue: tQ! kawen tawun dpn insyaAllah. :)

~dARlee zURiS~ said...

aduh2..
romantiknya
bagus..
semoga kekal bahagia babe!!

dulu2 time blajar sukalah tengok cite korea
tengak ramai2 kan best
skrg..dah x tengok pun
nape??
tatau lah
hmm...

berry said...

so sweet :>
smg bkekaln hgga akhr hyt..amin :>
>
>
crt ni mmg beshkn?mmg enjoyla negok crt ni tp der nages skitler...abaikn~~~:P

Mr PenyuBiru said...

errr.. jiwang lah plak.hehe..

chik Star said...

wah!
romantik nyee.
:)

as xpnh tgk cite korea tuh.
yg mne eyh.?
nnti nk try crik la.

chik Star said...

cepat kwin,
jgn tggu lame2.
hihi.*sebok jerk !

sweethOneY said...

haha
citer tu cam ampessss kan laki tu
tp cumil! :P

ezzati said...

aku pon nak tawen jugakkkkkkkk... :p