Wednesday, November 26, 2008

the Seven by atiqah adnan *smiling*

1. 7 ciri Wanita/Lelaki Idaman Anda
- ske guy yg jujur
- bole membimbing aku kelak
- yg sedap mata AKU memandang
- and bg aku dialah lelaki plg ensem kt dunia ni wpun org lain x rs cmtu( goes to my fiance :P)
- yg dah stable dr segala segi
- penyabar
- yg sweet bg aku :P

2. 7 Wanita/Lelaki yang tak pernah anda minati sepanjang hidup
- x matang lgsung
- x pk panjang
- panas baran
- x menepati janji.
-xde keje tetap
-
yg suke melepak x tentu arah
- yg menakutkn

3. 7 Perasaan anda sekiranya keluar dengan orang yang minati
-bedebar debar
-jantung berdegup (haha. cm sama mksud kt atas lol)
-blushing
-bahagiaaaa
-bahagiaaa lg

-hati kecil ketawa riang
-prasaan mcm nk stopkn masa spy boley lelame ngn diaaa
-tmbh 1 lg.. cant stop smiling. rsnye senyum smpai ke telinga :P

sori. dah jd 8.ok.jwpn di atas lebih menjurus kpd prasaan keluar dgn kekasih ati :P

4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda
- Bali
- Paris
- Bandung
- hawaii
- dubai
- cameron highland
- korea kut hehe. dah x tau nk tulis pe.

5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang akan anda hadiahkan kepada si dia

- Jam tgn (hopefully)
- kasut
- my homemade cookies (da pnh kasi..tp akan kasi lg :D)
- my 1st choc cake moist punya (lum pnh wat..tp akan ku hadiahkn pd dia kelak!) ngeh3x
- hugs
- kesetiaan n kejujuran
- last but not least, kasih syg n cinta yg tak ternilai :)

6. Tajuk lagu yang akan anda nyayikan untuk pasangan anda..-

- tercipta untukku by ungu - bait2 lirik dia sgt indah

- from this moment on- shania twain. - all time fav love song


7. Rakan yang anda tag dan mahu mereka buat 7 PERIHAL ini. wajib!!!! mereka perlu diberitahu akan hal ini....

- ezzati

-chik star

-zuris


tu je. seme jpwn lahir dari hati kecil gue :P

14 comments:

Monkey D Luffy said...

tujuh jer ker? napa sikit sangatttt

chik Star said...

agegegege.
hurmmm.
:P

pon kne gk.?

QueenWizza said...

kapten: adoi. ni pun dah tak larat tau. kapten ni. nk tag ni ke? ok. u've been tag officially! sila ambil tag ini. :D

chik star: ngeeee :D kalo free la. xde paksaan :)

HaDi said...

boleh buat buku ni..
hehe..

ezzati said...

haha..aku lagi..ok gak..xde idea nk update...alamk..ko sbt cookies..tinginnnnn

QueenWizza said...

hadi: x phm hehe

ezzati: hahha..ko ni x pnh berubah.
sebut ckit tinginn..
hahha..sama je cm aku :P

ad3ck said...

betol ke neh semua jawapan jujur dari ko neh? haa? haa? ;p.

Mr PenyuBiru said...

sebelum kawin bau kentut bf pun wangi. eheheee..

QueenWizza said...

adeck: x caye la tu..

penyubiru: grrrrr *geram* normal la tu kahkahkah

atiQah adNan said...

thanks dear...:D

StingRay said...

haha..aku rasa queen kita ni dalam mood bunga-bunga...

Jard The Great said...

jiwang la nih...sbb nak kawen dah... kan? kan?

sparkystar said...

waduhh...rajin nye dia jawab tag

makingahero said...

i can't able to understand your language.But i am quite impressed by your blog.so i have added you in my blog.so friend you also add me in your blog yaar.my link is :

http://makingahero.wordpress.com/


ok bye takecare.