Monday, November 24, 2008

Tag shuz dr Chik sTaR~

ok. Ive been tagged!
tag nye sgt lain.
iaitu tag kasut
Wonder who's idea but sgt menarik skali :D
here goes..
Syarat : 1. Tangkap gambar kasot/selipar yang anda pkai ari ni.
2. Mesti kasot sendiri.
3.Tepek kt blog
4.Teg kawan yg sporting.



ni lah kasut sy pakai arini. kaler purple. yup.

purple sgt cantek. i lurve purple!

i even thinking to wear purples on my wedding!

ops. terkeluar topik pulak. ngeeee :P

This is my new shuz actually. Baru bli last week.

masa cuti pree tu. remember? :P

tp xde sape tau kecuali cik Mooney.

org lain tak tau takut kalo2 smpai ke telinga encik tunang.

matik kena bebel. x sggup!

okay..okay.. dikhuatiri out of topic kalo tulis pjg2.

the lucky victims are :

1. Cik berry yg sweet itu

2. cik ezzati the babe itu

3. cik jard the no great at all itu

only 3 of u is the chosen one. Lucky you.

bubyeeeeeee... ade meeting kul1030am.

update: ops. lupa nk cerita 1 lg psl kasut ni. ketika memakai kasut ini, saya akn kelihatan plg tinggi di kalangan kwn2 sekerja dan boleh di katakn tinggi ala-ala model gitu. tinggi je lah. rupa bukan. huhu

20 comments:

chik Star said...

o0o
pi opis kai jeans eyh?

as lom ade ksot kaler purple.
:P

Monkey D Luffy said...

Ini jugak nak dapat gelaran RATU TAG.

Presiden dan ada
Timbalan kapten pun dah bagi
Setiausaha pun dah bagi

Ko dapat RATU TAG MAKCIK KOPI jer ler.

jgn marah

chik Star said...

wiza
as pn ske wedges gni.
tpi incik b xbg as kai.
nyampas !

berry said...

wizza n chikstar tag kte sm la..okeh nnt sy wat yer darling :)
sukela kst wizza 2..sweet..tmbhn sy mmg gler ngan wedges :)
.
.
sypn der tag 2 wizza:D

ezzati said...

hehehee...weih..kbetulan aku pon pkai kasut yg baru belila arini..

aku rse dh 2 kasut ko yg ala2 kace cinderella ni :p
sweetttttttttt :)

QueenWizza said...

chik star: a'a leyh pakai jeans :D

kapten: cis. ratu tag dah le. makcik kopi tu xyah le. wawawaa

chik star: kahkha.nape dia x kasi?? :D

berry: hehhe..nnt buat ye. tag berry later i buatt :D

zati: ntah nape gile ngn kasut lak skang neh. :P

The Spiral Eyes said...

sila la jadi follower aku...lalalala...cantik blog kamu

QueenWizza said...

blog ini dikatakan cantek?
sgt x phm. here i come serang blog kamu :D

The Spiral Eyes said...

kamu maskot digi yang wane kuning tu ke..lalalala

Jard The Great said...

wakakaka...aku kena tag plak daa!!

QueenWizza said...

spiral eyes: yesss :P kakaka.. tak lah..aku pengguna setia celcom. kuasa di TANGAN anda!

jard: yup. cpt2 jwb. x jwb jaga :P

The Spiral Eyes said...

follow aku kat blog sayang..kamu ke twitter tu apa jadahnya

The Spiral Eyes said...

dengo sini mak nak ajar kamu
1 copy link aku yang gojes ni
http://thespiraleyes.blogspot.com

lepas tu kamu klik butang dashboard biasanya ada dekat navigation button atas blog kamu tu

dah tekan dashboard?

sekarang sila ya scroll down cursor sampai bawah tengok ada butang add dan manage

klik butang add

dan paste la link aku tadi di situ

follow blog

tadaaaaaaaaaaaaa

siap

kalau tak dapat cam biasa
aram jadah

QueenWizza said...

ape ni.bhs kasar. dah la gue ni seorg yg mempunyai hati yg fragile.
pecah nnt uhuuhu :(

The Spiral Eyes said...

aku memang macam ni tapi hati ........sensitip cam %$(%$_#

The Spiral Eyes said...

kamu sangat pandai.....

Jard The Great said...

dah ku jawab tag ini...check it out!

QueenWizza said...

haha..dah g ngecek punnn.
ko mmg kijam.
bg blk kt aku.
aku nk pilih yg senang je!
wahhwahhwahh

sweethOneY said...

kasut itu santek!

MiSZuE said...

cantek kasutt hehe