Wednesday, December 3, 2008

Blurr..aku terkena lg..

Nape lately aku rs aku mcm blurr
mcm x tau nk apdet ape n mls semacam
sedangkn aku ade segala bhn
ceywah
ade 1 nk cite psl ptg smlm
pas blk kije
tetiba rs nk mkn bihun goreng
so aku pegi la kedai 1 ni.
aku ckp la nk bihun goreng pedas.
bungkus 1
then aku mls nk tgu kt ctu so bli
ke kedai runcit jab.
beli susu, coco crunch , keropok. (haha. seme mknan)
jab je. pastu pegi blk kedai td.
oh dah siap bihun aku.
dlm hati. bgus nye. cpt.
smpai kt umah.
trus nk mkn. smbil nonton.
bau dia harum semerbak.
bukak je.. PANG!
bukan bihunn gorg. tp mee gorg.
adoiii.. ape la. salu jd kt aku benda2 silly mcm ni.
dlm hati aku terfikir.
slow sgt ke aku ckp td. xpela.
aku x mrh pun n x slhkn adik tu.
see. baikkn mood aku.
dia silap dgr. xpela.
lgpun servis dia ok. cpt. x mcm kdai 1 lg tu.
heheeheh..

9 comments:

berry said...

lyn jugala mee goreng pon :)
janji peyut kenyang..:)

chik Star said...

think positif.
hihi.

~atiqah adnan~ said...

hehe.. nak tye juga mee goreng dea sedap ke x? :D

QueenWizza said...

berry: hehe.. kenyg gk :D

chik star: a'ah. nasib cool je.

atiqah: mee gorg dia bole thn la. tp x byk sgt bhn2 dia which is x brape suke.

~dARlee zURiS~ said...

hahaa..nie dah kena mogok ngn makanan nie
suma nye x kena ek..
xper...mood ngah baik tu ok je lah kan =P

Monkey D Luffy said...

ANGAU BERCINTA NI

sparkystar said...

bantai jek janji kenyang deh..ngeh3

Zaidon said...

nasib baik order bihun goreng.. dapat mee goreng, kalau order mee rebus rasanya dapat kerang rebus.. hehehe.

ezzati said...

erkk..aku rse die dgr perkataan "mee" je la n mls mendengar yg ujung "hoon" tu..hehe