Friday, January 23, 2009

kenapa??

ok. i need help here.
kalo ade org prasan, aku bru je letak nuffnang add kt blog aku ni
tp semenjak aku letak add nuffnang ni
aku nye page cm angol2 ckit
ok..angol bermaksud gila. hoh
angol tu perkataan yg bley didapati di srwk.
org swk mesti phm. (hehe selingan)

cmni la..pendek cite..
bila aku open blog aku ni..
daisy path x kuar, chatbox x kuar..
picture2 cm award x kuar..
nape??? huhu..

tensen tgk.. even after aku clearkn cookies pun
cmtu gak..
yg aku prasan pas letak add nuffnang ni..
ade org tau x cmne nk fix benda ni

korang view blog aku,
mesti tgk x smua display..
followers pun x kuar..
arghh gerammm..

helpppp meee.! aku tau ramai org yg pakar kt cni.
:(

7 comments:

Mr PenyuBiru said...

aku view page ko ni ok je. follower ade kuar.aku view pakai firefox neh.

~dARlee zURiS~ said...

eh yang
ok je zuris tgk
takde pe prob pun
komputer kamu x ok kot
zuris dulu pun pnh jadi camnie
sebab berat sgt page tu
so tak leh nk kuar suma

Zaidon said...

sama la.. saya tengok ok jer.. saya pakai IE.

IdzaRis said...

saya hanya nampak poll utk nuffnang ajer..
side bar lain,tarak!!

QueenWizza said...

penyubiru,
oh. ikut time kot. ade ms ok.ade ms x.

zuris,
tu lah. geram btul. daisypath lgsung x kuar

zaidon,
awk pakai IE jugak ek. erm..

idzaRis,
see.. saya pun sama. Waa trtekan ngn blog sndiri

Monkey D Luffy said...

aku pun sama.. x nampak semua tu kat blog ko

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

ala dear..~ kiter tatau laa nape.. takleh buang ke nuffnang tU...