Tuesday, February 10, 2009

pegi nilai 3

wiken bebaru ni pegi nilai 3 ngn farul
ermm..
xcited la jugak sbb 1st time nk pegi ctu
smpai sana dlm kul 11 kot
x ingt lak.
mak ai. besar jugak.
mmg konfem x larat nk jln semua kedai
aku respect sape yg leh masuk sume kedai kt ctu
kitorg pegi 3-4 kedai je
pusing2 masuk kuar kedai kt deretan yg sama je
haha
dah la aku pakai heels
lupa lak.. terpakai heels
sakit kaki aku..huhu
*zuris, bru i paham prasaan u yg sakit kaki aritu :(*
wpun x masuk byk kedai..
tp sebab kn dok jln sana sini..
dah la panas..
bygkn 4jam rasanye bjln tanpa duduk
tapi aku pun x phm nape aku x snap pics masa kt sana
haha
dah lepas blk dr nilai 3 bru amik pics sekeping 2



jgn tny knape aku bgamba cmni..

ops lupa.ada gk snap 1 pic bunga telur ni.

aku bli yg cmni tp kaler pink.

wahaha. nk ikutkn kaler ni lgi masuk ngn kaler tema aku

gold. tp ntah nape g bli warna pink.

tp xpe. aku bli 100pcs je dulu.

brg2 hasil soping kt nilai 3.

brg2 aku + brg2 farul.

gile sakit kaki + letih.

kul 4 lebih bru blah dr nilai 3.

oh ye. skang ni kat nilai 3 tgh sale. smpai 19/2 ni

ade gk gift utk tetamu aku bli yg sale smpai 50%.

erm.. disebabkn bebaru ni x byk yg aku bli

sbb x tau sgt nk bli pe

so mggu ni aku nk pegi nilai lg.

tp ngn mak n abah plak

g ngn mak sng sikit coz dia tau ape nk bli

maklum la. aku xde experience nk bli sndiri.

okla..ade keje nk buat.

tata.

16 comments:

~dARlee zURiS~ said...

hahahaa
sape suruh pakai heels
;)
masa jln tu mmg tak ingat ape kan
best je
pastu..hazab le
nie sakit g smpi skrg
huhuuu...

bnyk beli yang?
bagus2..

Jard The Great said...

ooo.. i hear wedding bells... oopppss..

i meant 'bunyik kompang'.. hehe..

bnyk gak korang blanja utk big day korang ek?

ps: abaikan soalan aku tempoh ari.. ku main2 jak.. hehe.

Mr PenyuBiru said...

pergi nilai je beli barangan persiapan kawin, beli barangan persiapan kawin jer pergi nilai. nilai tu dah sinonim dgn kelengkapan kawin. erk! adakah kumen ini lari tajuk.hehe

apisz said...

lor..nape tak ajak aku sekali..he he...

(^_^)

QueenWizza said...

zuris,
hehe..terlupa..dah xde kasut lain nk pkai huhu
byk tu x la sgt. sbb x tau nk bli ape sgt. kena pegi ngn mak jugak baru tau nk bli pe.

hehe. eh zuris, sy bli goodie bag cm zuris kata tu. yg tali riben tu :D

jard,
uiks ko ni. aku kol x angkat pon. baik cite wei sape bakal suami ko tu hehheehe..

penyubiru,
x lari dr tajuk. tp lebih kepada membebel hahaha

QueenWizza said...

apisz

cmne nk ajak. ko tgh sibuk dok baiki mesin basuh n cuci mata hahhaha

ezzati said...

waaaa...sibuk btul skrg ni ngan persiapan..hope everything baik2 belaka :) ..

mmuahsss

Iffah said...

slmt b'belanja..aku dlu pun byk bli kt nilai 3 gak..langsir2 sumer bli sana..

JohnJenin said...

Pakcik setuju dengan MrPenyu kita. Nilai dah sinonim dengan orang nak kawen.

Selamat bershopping lagik minggu nih. Pakai kasut jogging siap2 supaya senang nak berlari ke sana ke mari.

.t e n t a n g.n a n i e . said...

wizza!!

beshnye shopin kt nilai3
sure kaki smpai terpeleot2 kan jalan kt situ kan?kan?
xlarat nx pusing habes!hehe


ni mmg borong sakan neh!
btw,wedding tema kaler pe dear?

Monkey D Luffy said...

tau ler aku kat mana nak cr bunga telur...

QueenWizza said...

ezzati,
thnx babe :)
skrg ni project lum stat lg.
so sbb tu nk settle kn cpt2.
nnt da bz mls nk turun kl salu.
letih gk naik bas. nk pth pnggang
huhu

iffah,
ade gk aku nmpk kedai lgsir.
mmg lawa2 tp x masuk pun.
x smptt!

johnJenin
hahah lawak suh pakai kasut sukan :P
ingt ni acara lumba lari ke?

QueenWizza said...

nanie,
haha lawak plak ayat terpeleot tu.
nnt mmg jalan dah terjungkit2 dah sbb sakit kaki huhu
this week kena pakai flat shoes je
bru selesa nk jln.

thnx nanie. tema kaler gold :D

kapten,
haaa.. aku tau ko suka sape.. :P

ezzati said...

hhehe..aku pn x ske kalo nek bus...xtaudh nk letak kaki kt mana..huhuhu...

ezzati said...

lupa nk ckp..din pass wedding card dia utk ko kat aku..

rupenya durang buat kt dewan dekat je ngan umh lama aku dulu tu kat bayan lepas...

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

pi nilai 3 ea...hehe
nilai tak panas ke? huhu