Saturday, March 21, 2009

Lost in a Lipstick Jungle


hello people esp my girlfriends (hehe. since i dont have many guy readers, no offence guys :p)
huhu..masa tgh tulis n3 ni.. aku kt opis..tgh keje. bukan sebab mmg keje sabtu tp sbb keje overload
so tepaksa la dtg membuat amal. redha je la. tp td my mom call. err..missed call actually so i call her back.
ingatkan nak ckp psl catering coz aritu dia ada ckp ari ni nk pegi bncang psl catering utk my wedding nnt.
tp rupanya bukan. ptg ni baru pegi jmpa caterer tuh. coz abah ada kursus ape lak pg ni. lupa lak.

Mak cite psl benda yg buat aku sedey. sedey sgt actually. n i cant stop my tears from falling.. even skang pun tgh nangis lg.ni takde kena mngena ngn wedding aku pun. tp ni psl abah. tak pyh la aku cite psl ape.
pepaham je la LELAKI. kekadang bila jadi cmni rs malas nk caya kt laki. kesian mak.. aku rs aku mmg x kuat nk hadapi benda2 cmtu. dah la aku ank sulung n perempuan. so mesti la aku phm perasaan mak.arghh.. ntah la..baru je nk hepi2 nk apdet psl wedding prep td. huhu.. ok skang dah 1 litre of tears dah. ade sesape pnh experience benda2 cmni?? what shud i do?? Tsk! T_T

ok. tajuk tu sebenarnye cm xde kaitan. sebab memula td aku nk cite psl wedding aku. Aku cam lost gak skang ni. mesti korang heran aku asik lost je kn. ntahla.. aku rs aku ni x sistematik langsung. n lately dgn keje yg byk smpai x smpat nk urus hal2 wedding aku. 3months n 1 week until the wedding. but still sgt byk menda blum settle.

sabar wizza sabar. T_T

farul pun mmg super bz skang ni. kesian jugak kat dia. pegi g keje awl2 pg then mlm bru blk. (kita kena kuat tau syg.. 3bln je lg..pastu lega :D )

Eh..prasan x aku guna font yg luar biasa. haha. bukan la luar biasa i mean xde dlm blogger. next time aku bgtau cmne k.. arini emo ckit. dah la xde tisu ni..waaaaa...

Ops.. time is up. still have lotsa work to do. next time aku apdet psl wedding prep k
xoxo

12 comments:

mo0ney said...

don't break down
even life seem turns around
just be strong
Even if it all goes wrong
When u'll standing in the dark just believe
Someone's still watching over u....

HEMY said...

sabar wizza...trust me..I understand ur mom problem way beyond others...sebab aku pn sama camtu..hari2 lak tu

QueenWizza said...

muni
waa..lg tmbh sedey T_T

HEMY
erm..tp ko laki. sesungguhnye aku lg memahami prasaan seorg pompuan. :S

Monkey D Luffy said...

hmmm... tak tau nak komen apa

HeLL69 said...

Gud Girl.....

QueenWizza said...

kapten,
lalalala..

hell69
;)

~dARlee zURiS~ said...

apa2 pun..sabar ek.
bnyk2 berdoa..insyaallah..everything will be fine.

3 bulan tu tak lama wizza
after mine..it will be ur turn pulak :)

QueenWizza said...

thnx zuris :)

Jard The Great said...

alalal... ade ker patut ayah mu buat hal.. hmm.. cm tak nak lepaskan ko kot.. haha..

QueenWizza said...

jard,
tsk! sedey tau x. :( huhu

ezzati said...

sabar2..aku bru je baca nie...

QueenWizza said...

tQ babe :)