Monday, March 16, 2009

Maafkn saya..

kpd kwn2 blog ;)

maaf la sbb mcm dah lama x masuk blog korang.
bukan nye sombong ke ape..
tp sibuk ngn keje.
sblm ni kalo korang nk tau, masa aku dok update ari2 tu
sbb xde keje sgt. projek dah nk end.
tp ni thn bru so projek dah stat le.
so xbley la nk update blog ari2
huhu. sedeh. tp apakan daya. (ceyy cm ape je)
aku plak jenis yg kalo ade keje
mmg aku akn ngadap pc tu dr pg smpai ptg
aku hanya akan BANGUN dr kusi ni bila nk g toilet, solat n mkn.
selebihnye aku akn melekat kt kusi ni.
ni pun aku curik masa sikit..
sbb nk taip mlm2 dlm words lg la x rajin
memalam aku xde life.
coz tido awal. hehe.. what a life! ;p

last wiken aku pegi KL
jmpa kekanda ku.
Kitorang g kursus KAWEN! heheh
actually aku dah pnh g kursus kawen dulu masa kt Univ..
g ngn kengkawan..masa final year. haha.
mase tu pegi sbb murah rm30.

akhir2 bila nk kawen ni aku pegi lg.
mmg la sijil tu bley guna seumur hidup
tp bila pegi ngn pasangan ni lg best tau ;)
terasa bermakna sgt..
best.. sebak pun ade.
abaikn la part sebak tu. aku ni sensitif x bertempat. :p
kitorg pegi kursus kt pusat bandar damansara.
ok jugak la.

Eh zuris, nape kitorg xde pun exam cm korang??
hehe.. bru tingat kn u pnh cite dulu.


mase break ni.

dia xnk bergamba. segan katanya. adeii..


ni kat pudu. aku nk blk ke kulim
lastnite. n this is the hardest part .
nk berpisah. T_T
i hate this part.
pasni dua dua bz blk.
next month bru jmpa lg..

ok korang, take careee :)

4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

rajin nye g sekali lagi ek
kalu zuris..tak mo dah
dah ar boring.
huhuu...

ooo..korang takde test ek?
lain tempat..lain cara kot.
best lah
tp..test tu takde apa2 pun
just nk tgk pemahaman kite je

Monkey D Luffy said...

bulan 6 kan? tak lama lagik... hehehe

ezzati said...

bln 7 la kapten.. (aku tlg jwb)..

aku pn nk amik jgk lagi sekali..
ngegeh x kita..kuang kuang :)

QueenWizza said...

zuris,
pegi ngn si dia lg best n meaningful hehehe
lgpun dia suh teman dia. dia kata g sorg x best.

a'a kitorg xde test.
lega. coz last2 session tu ngntuk :P

kapten,
bln 7 la kapten :)

zati,
a'a kita nang ngegeh hahaha