Tuesday, March 3, 2009

Mimpi yg sedeyh

Malam td aku mimpi..
Mimpikan seseorg yg rapat ngn aku masa Univ dulu
nama dia lenny marlina.
aku pnggil dia kak lenny.
aku dah terlost contact ngn dia..huhu
we were so closed back then and she's like my sister
last kitorg in touch masa thn 2007 dlm bulan september x silap.

dia ada ckp nk tukar no fon.
pastu ntah cmne..lost contact.
aku pulak lepas tu ade mslh NEGARA so tpksa tukar no fon gak
nk dijadikan cite..mmg lost contact lah. huhu

i missed her!
dia org srwk. she's in kuching now.
tp no fon x tau. bila try kol no fon lama dia..mmg xdpt.

n TIBA TIBA last nite mimpikan dia.
dlm mimpi tu dia dah kurus.
and bila aku jumpa dia dlm mimpi tu
aku nangis teresak2 sbb dah lama x jmpa akhirnye jumpa..dia pun sama. and kitorg borak2.
tp location kt mane kitorg jmpa tu x pasti.
n mimpi tu hanging cmtu je..mimpi yg xde jalan cerita. :(

Really hope i can get in touch with her again someday.

Kak lennyyyyyy..saya rindu akak. kmk rindu kitakkk.. :(

p/s: ntah cmne nk cari dia blik. i know she's somewhere in kuching. *sigh*

pss: ade sesape kenal kak lenny??? uhuh.

15 comments:

~dARlee zURiS~ said...

kalu dah sampai mimpi..kena cari tu yang
wat jejak kasih lah
hehee...
cari2.ti jemput die dtg kenduri kamu
4month lagi...

Dakjaat™ said...

meh dakjaat tolong carikan ., bagi detail sikit tentang perempuan tu .. kot2 dakjaat kenal .. dakjaat orang sarawak gak ... =)

HEMY said...

try la google nama dia...kot2 dpt frenster ke, blog ke..apa2 je la..haaaa

QueenWizza said...

zuris,
tu lahh..nk jemput dia pegi wedding la ni. huhu

dakjaat,
dia dok kuching. kt semariang kot.
tolong la carikk huhu

QueenWizza said...

Hemy
dah penah google nama dia. as far as i know, dia bukan jenis yg nk ada frenster segala ni.

flower-love said...

knal org nm lenny... tapi taraf adik la.. bukan taraf akak dah.. huhu sape full name dier?

QueenWizza said...

lenny marlina bt mohd zaini x silap.

Iffah said...

ko tnya khay..bukan dia 'bala' kak lenny ke..

Jard The Great said...

aku sokong pendapat iffah .. hehe

QueenWizza said...

iffah, dah tny. tp dia x reply. nnt aku kol dia.

jard. amboi amboi amboii

JohnJenin said...

letak le gambar kak lenny.

Monkey D Luffy said...

Lenny a/p sepitang ka? itu aku kenal... hehe

bungaditepijalan said...

pls leave ur email address on my blog.
cos m gonna private it very2 soon.

with love:
bunga

QueenWizza said...

johnjenin
xde pic dlm softcopy ler.

kapten,
amboi..same cm jard. wat lawak :P

bunga
ok2..dah letak email add. :)

M.Kamarul A. said...

salam..nak tanya, kak lenny yg awak cari tu dulu sma2 blaja kat UNIMAS ek?..dia amik bio apa ntah..n dia ada boipren nama tabrizzal?....saya pun tgh carik ni...