Wednesday, April 29, 2009

hantaran hunting


yeay..x sbr nk tgu wiken sbb nk shoping brg hantaran secara borong hahaha.Mlm esok balik kampung yuhu. excited. rindu ngn ayam itik kat kampung (padahal xde aym n itik pun ;P ) hanya angan2 ku lol.


tinggal few days away je lg nk masuk bln5. aku namakn bln 5 sbg bulan gerak gempur hehe.
sbb byk manyak benda nk kena buat. kalo boleh bulan 6 tu dah boleh rileks. goyang kaki..
(er. hrp2 le). erm..sebut psl shopping.. bg yg perempuan.. mesti la suka shopping kn?



erm. perasaan bila nk shopping..??!



ok let say nk shopping ujg mggu ni kan.. 2 mggu lepas lg dah stat rasa teruja, excited, nervous, tak sbr nk bershopping haha. sgt teruja ok. nervous tu ntahlah. sukar dijelaskn ;p


korang rs cmtu tak? (utk pompuan je) atau aku sorg je yg rasa cmtu? tsk*
( creepy nya)
huhu.. anyway..aku masih x phm nape lelaki ssh sgt
nk phm prasaan pompuan bila shopping ni.
bila kita dok belek baju tu lama sket je.
nnt mula la dia buat muka ketat. huhu.
so kesimpulannye. bila shopping ngn lelaki..
aku mmg x puas n bertmbh tensi huhu (sorry dear, i still love you)


serius. korang rs cmtu x?
aku tensi sbb bila masuk kedai tu aku xleh nk belek lama2..
hayati kaler bju.. pgg bju ni pgg bju tu..argh.
nk test2 bju jgn hrp lah. kekadang masuk kedai bj tu x smpai 5min.
sbb nye si dia sdg menunggu di luar kedai.
nnt kalo lelame..dia kena tgu lame. adeii.. kita jugak yg mngalah.


so berdasarkn prinsip aku
"shopping is the best medicine"
mmg x bley di gunakn lah dlm kes ni. T_T


okey. kalo shopping ngn pompuan mmg lain lah.
rasa happy.. tak tensi.. lupa segala mcm mslh di luar bangunan shopping mall.
seriuss lupa. bagus kan?
ati senang jln2 dlm shopping smpai x sedar dah 3-4jam dlm tu.
kekadang sggup x mkn dulu. hehe. itu lah aku wahai kawan2.
tp aku bkn la shopaholic.sbb kdg2 aku rasional jugak. haha.


ok.
knape aku x sbr nk shopping hantaran mggu ni even aku shopping ngn si dia?
sbb nye aritu kan.. aku msg dia x bls.
pastu aku merajuk.
*haha.majuk ngada2 je tu.
pastu kan dia say sorry pastu dia kata..denda la dia.
pastu aku kata.
*okey. janji nnt masa shopping bli hantaran tu b x bley merungut,
x bley komen lgsung. and kena jadi totally romantik utk 1 hari tu*.
pastu dia kata OK. hehe.
kita tggu n lihat.
adakah aku akn tense or heppy masa shopping ngn dia nnt!!


seriously i can't wait!!

muka teruja *malu*

12 comments:

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
no laa.. bukan semua lelaki tak minat..
tunang saya kalu shOpping dea yang lebay memilihkan bajU tok saya...
teruJa betUl.. hee~
best sUpporter tU dear..
tapi tgOk mOod dea juga laa.. kadang2.. dea malas juga.. saya pUn malas nak sHopping bole tak?
hee~
waaa.. selamat memilih tau...

have a nice weekend dear..!

<3 with love, Qa~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.ArianiAizat. said...

wizza!!

nani pon rindu KAMBING kat kampong!tehehee ;p

apakah?

weee beshnye die nx shoping hantarans!!shopin jgn xshopin!

hehe mmg pon!laki ni kannn,kalo kte belek lama lama mule la die ingat kte nx bodek die suh belikan la ape[padahal mmg btul pon!keke]

hehe ;p

to atiqah:ohh fiance ske pilihkan baju eh?sama lah kte!die ske pilihkan baju..TAPIII,sume out!!xcantek langsung k!kekeke ;p

~dARlee zURiS~ said...

esok pun zuris balik!
naik train.1st time.hehee..

haah.btol2
pastu..nk bg kita tak pilih lama2,diorang yg pilihkan
dahtu..semestinya pilihan tu memang yg tak memuaskan hati.huhuu..

pastu..bila time diorang nk beli brg,kunun2 nk buatlah cam diorang.
tp..tup2 aku pulak yg terover pilihkan
hahaha..
tu lah pompuan..sopim memang takleh nak lari ;P

QueenWizza said...

atiqah,
huhu. tunang atiqah supporting ek.
betuah btul.
huhu jeles.
siyesly mine x mcm tu :(

nanie
erm.. tp xleh salahkn diorg gak kan.. mmg dah sifat laki cmtu. heehe.

zuris

hahah. time dia nk bli brg., zuris plak yg terover ek? haha. sama la kita. bila dia yg nk shopping kita yg suh dia bli itu ini. mcm kita ni imej consultant dia wahaha.

mo0ney said...

ingt pepatah ni..kita hanyalah insan yg lemah dan dilahirkan sbgai pompuan...(ayat untuk lelaki2)untuk lelaki aku???nk bg ayat apa??

QueenWizza said...

mooney,
bg ayat... erm(berfikir).. maybe esok lusa baru abis berfikir hehhe

HEMY said...

sebab laki ni sblum pi dia tau dia nak apa...

puang ni tak set...belek sana sini try sana situ..tak beli lak tu..ahahaha

kalau aku..aku gi jln2 tmpt lain dulu..haa..pulun la pilih..dh siap n dah decide kang bgtu

JohnJenin said...

sebab tu dicipta permainan konsol mudah alih seperti psp. supaya dapat menemani lelaki di kala bosan tunggu pompuan shopping.

mungkin kamu patut hadiahkan satu psp utk laki kamu

Monkey D Luffy said...

bestnyer bila nak dekat dah masa dia ;p

QueenWizza said...

hemy,
ssh nk terima apa ko ckp semua btul *sigh*

pakcik,
adeih. same la. dia ada mntk psp gak.tp kalo dia dah main psp tu, tunang kt sblh pun dia x layan.

kapten.
aha. mmg best.

ezzati said...

aar..shopping mmg best..lagik2 kalo b'jaya cpai target benda kita nk beli kan kan kan :)

..laki...
errmmm..durang mmg x pandai shopping..durang pandai pegi kedai, amik, dan bayar je..huhu..sabo je laa

p/s: slamat b'shopping mopping :D

QueenWizza said...

zati
hehe tu la psl. tp nk wat cmne. dah mmg sifat azali diorg cmtu. kena redha je lah T_T

wei blk kg ek mggu ni :)