Monday, April 6, 2009

jejak kasih..! hepinyeeeee..



All,


aku tersgt happy sbb akhirnya aku dah berjaya menjejak kasih (eceh) ngn
Kak lenny yg aku pnh cite kt n3 lepas -> link . pg td aku ngntuk sgt2 sbb smpai dr kl pg td kul5am.
tp pas dpt ckp ngn kak lenny td trus rs segar bugar je mata hehe sbb masih tekejut.
mesti korang x caya cmne aku leh dpt nombo dia..DAH BERSEDIA NK TAU? (mcm ape je..;p)

sebenarnya nombo dia ada terlekat kt CUBICLE aku almost one year!!. wtf?! T_T if u all nk tau, sejak cite psl aku mimpi jmpa ngn kak lenny tu.. ade lg aku mimpi 2x psl dia. termasuk mlm td. mimpi dia lg.. susah payah je nk cari nombo dia..


sebenarnye last year mmg ade mntk nombo dia dr kwn Univ aku..tp dia bg 3 nombor coz dia pun x sure..n aku pnh gak kol nombo2 tu thn lepas tp org lain yg angkt. bila aku kata nk ckp ngn lenny.. dia mcm blur so aku assume tu bukan nombo dia la..


fuh. td terdetik nk try skali lg..kol nombo pertama, xdpt.(mcm nombo dah xde dlm perkhidmatan), kol nombo ke2.. x dpt gk..(kakak operator yg angkt..the number u have dialed bla..bla...bla).. then try nombo ke3..ade bunyi ringing but nobody pick up.2 kali aku kol.takde org angkt. takpe lah..nnt mesti org tu kol blk..


beberapa minit kemudian, org tu kol. sah mmg kak lenny. WAHhh.. hepinyeee..akhirnya dpt
jejak kasih ngn kwn lamaaa heheheee.. kak lenny cm biasala klaka srwk.. tp aku yg dulunya sgt yakin berbahasa srwk td mcm neves sbb da lama x ckp haaha..lawak. last2 ckp sjung je.. :D


hepi x abis lg ni.. hehehe..syukur sgt da dpt in touch blk ngn kak lenny.. hope lps x lost contact dah... :D
n3 berkenaan MEMEy akan menyusul kemudian hehhe ;P

9 comments:

Jard The Great said...

waaa.. gud for uu... hehehe..

Monkey D Luffy said...

yeah... double good!

JohnJenin said...

boleh masuk jejak kasihan.. memang sedih

QueenWizza said...

jard,
hehehe tu le psl

kapten,
ayat lebey kurang je ngn jard lalalal

pakcik,
cit. jejak kasihan pulak..

HEMY said...

meh aku bagi ko satu komen best..

KUMAN DI SEBERANG LAUT BULEH KAU NAMPAK, GAJAH GEMOK DEPAN IDUNG KO LEH TAK NAMPAK!!!!

sekian..karamsinghwalia

QueenWizza said...

cis.kijam punya komen.

ezzati said...

hahahah..bole eh cmtu..
bgsla dh jumpa tu..nnti kim salam mmuahhh kat kak lenny yerkkk :D

ezzati said...

hahahah..bole eh cmtu..
bgsla dh jumpa tu..nnti kim salam mmuahhh kat kak lenny yerkkk :D

QueenWizza said...

okey zati.beresss