Tuesday, May 19, 2009

bittersweet love part 1

utk girls girls out there..
sesape yg penah alami mesti phm perasaan aku.
.
.
bola. erm. ssh nk jmpa laki yg x minat bola kan?
tunang aku salah sorg nye lah.
kekadang sbb bola pun aku bole merajuk.
huhu. ape tak nye.
kalo psl bola sanggup bersengkang mata.
tido awal n bgn kul 2-3 pg smata2 nk tgk bola.
yg jadi isu nye utk aku majuk bila aku ajak sms
dia x bole plak berkorban sbg mana dia tgk bola tu.
**********************************************
aku: b ni asik tgk bola je. smpai org pun x layan. (muncung)
i ngn bola mane lebih penting?
dia : (dia gelak2) sayang ni. jgn la compare syg ngn bola.
mestila syg lg penting.
aku: abis tu tgk bola smpai x layan org. (tarik muka)
dia: laa..bola ni final. liga bla bla bla.
( i dont care what liga. i dont care at all)
aku: i btul2 x phm prasaan laki tgk bola ni.
dah cuba tgk tp xleh minat gk. cannot go. :S
dia: laa..same la cm pompuan. suka shopping berjam2.
cmtu la prasaan nye.
aku: glup. (speechless)
aku: alaaaaa..shopping lain..
(huhu. mane leh compare ngn shopping!)
*******************************************
kesimpulannye mmg xde ending weh :S
haha. skang aku akn cuba memahami prasaan dia tgk bola tu. i'll TRY.
dia minat MU. so aku sokong MU jugak la.
(wpun x tau ape 1)
go MU go!
huhu.

11 comments:

mo0ney said...

im the biggest fan of mu.tp umh xda channel sport.btw,babe..i lynkan jer diaorg dok tgk bola...gamak boring baru nk cari kita.hampeh..pastu kalut nk tnya kita xngantuk ka..nama pun kul 2-3 pg.sumbat bola baru nk tau.

QueenWizza said...

hahaha
funny lah.
kesimpulannye kita lebih byk berkorban dr diorg.
huhu.

Zaidon said...

salam.. takpa la, saling memahami, esok Queen dah ada anak lelaki then anak lelaki tu pula minat main bola then sebagai Ibu Queen kena pulak teman dia kepadang untk tengok dia main bola :)

Jard The Great said...

alololoooo....

ezzati said...

hehe..biasala tu iza..kena support je..layan jerkk..mak aku kengkadang layankan je kalo ayh aku tgk bola..ngan dia2 skali kecoh kengkadang...

tgk ayh aku..dh umur 68..tp, still minat bola tu x hilang dr dulu smpai skrg..sume dia tgk..sume dia tau..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wizza nk wat camner redho jerk la ehehehe

~dARlee zURiS~ said...

hehee..memang kena saling memahami lah kalu camtu.
cam zuris suka tgk romantic movie
sharil suka citer perang2
so..kena saling follow2 lah
barulah adil kan??
;P

QueenWizza said...

zaidon,
ye btol tu. saya stuju!

jard,
huhu..apakan daya. thats love.

zati
erm tu lah. terpaksa la cuba memahami minat dia tu..

annapejeloveaqil
hehehe. ye mmg redha jek ni.

zuris
hai pngantin,, hehee.. tp salu tgk wyg dia asik nk tgk cite perang je. i yg mngalah.

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

mr rafiqy tak layan bOlaa.. huuu~

Monkey D Luffy said...

goooooooooooooooooood

QueenWizza said...

hehe btuah la awk atiqah

kapten, yep good la sgt.