Friday, May 29, 2009

in Love with blogger boy

hye hye

ketika i menaip n3 ni.. i tgh kesejukan bak berada di kutub utara. siyes x tipu.
pakai sweater pun masih terasa kesejukan yg melampau hingga menempus ke tulang sum sum. huhu. (wei x bole slow kn ckit ke ekon tu?..kasihani la kami2 yg kurang lapisan lemak ni lol ;p)
.
Ok. berbalik pada tajuk. i nk buat confession ni. i dah jatuh cinta ngn seseorang. erm. blogger boy.sweet la dia tu. mmg muka dia ensem gk. tp i suka tgk cara dia. sgt sweet. cara dia layan awek dia comel sgt. name blogger boy tu budi. ish. memang sweeet la dia tu. tersenyum sorang2 bila teringat. lol.
.
korang tgk tak cite tu smlm? blogger boy. episod 1. kt 8tv.lakonan Qi ape tah name dia. lupa lak. ala pengacara destinasi bajet tu. hihi. mmgu dpn nk tgk lagi lah cite tuh. sgt menarik.
.
Mlm ni balik kampung halaman tercenta. phdal aku bkn dok kt kmpung pun tp nama mesti kita tulis kampung halaman ek.? E%$^^&$. abaikn je la.ari ahad ade wedding. my cousin kawen.
So esok akan pulang bersama2 dgn tunang sbb byk brg2 yg nk bw blk ke phg. byk-sgt-smpai-takleh-naik-bas. nnt ari ahad tu dia balik la ke kl smula. aku stay lg smpai isnin. coz isnin kn nk
menguruskn segala borang nikah n hiv test tu.
.
kasut oh kasut!
.
erm. kasut aku x bli lagi. utk nikah n hantaran. *tsk!. tensen la. da byk aku servay tp xde yg berkenan. pdhal kalo aku bli kasut tuk pakai ari2 tu sng jek. ni kasut utk nikah aku jadi cm lost. nk pakai kasut cmne. xde yg bekenan. aritu tgk kt mane tah tv kot. dia ckp kasut nikah bole gak tgk kt NYC. aku dah tgk tp xde yg bekenan pon. kat mane aku nk bli kasut ni? ade apa2 cadangan?korang bli kasut kt ne ek? kasut tuk nikah tu aku nk yg murah2 kalo bole. tak la smpai beratus. less than rm100 lg bagus. mcm xde progress je persiapan aku nih. *sigh*
.
last week aku anta bju tok nikah.. then da ukur2 semua.. aku ckp la. cmne kalo aku turun 1kg lg. pastu dia kata.. byk tu 1 kg. trus dia xleh nk stat lg buat bju aku. 12june ni bru dtg blk ukur. cm lmbt je dia nk stat jahit. aish. cuak la jugak sebenarnye. so arini aku g timbang (as usual friday), n tgk cmne.. pastu nnt aku nk maintainkn je berat cmni. huhu (jgn tamak!). kalo tak nnt ukuran lari lg leceh nk kena alter. omg. hrp2 ckup ms sebulan lg..
.
xo,
wizza
.
p/s: mlm tadi aku mimpi aku ngn kardashians jadi kwn. lol. so bole la aku bangga pasni coz da pnh jmpa kourtney, kim n khloe kardashians. haha. gile cool mimpi aku.

15 comments:

mo0ney said...

i siap mimpi donald trump lg.dia nk bg harta dia tu separuh kot rasanya..lol

haruan tasek said...

mimpi???? adakah ia fantasi atau realiti?

flower-love said...

besk ek blogger boy tue? smlm nak tgk, tp tertengok citer korea lak.. ehe

QueenWizza said...

money
donald trump. x best. tua.

haruan tasek
fantasi laa..hehe name pun mimpi.

flower-love
best cite tu. laki tu comei. x sbr nk tgk lg. so x ble la men badminton dah pasni hehe

HEMY said...

aku minat kim..mmg memuahhhh

JohnJenin said...

Wizza,
citer tu best sebab laki hensem ke sebab jalan cite dia memang best?

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

donald triump ok dr donald duck ahahahha cett tipuuuuu :P

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuuu...lama suda tak singgah sini....tuan rumah cehat kah....hehe...;D

ezzati said...

aku pn tgk blogger boy tu..suke bgt..sbb ala2 "Kami" style..n pelakon sweet.. :)

a.n.n.e said...

tu la Qi x group OAG..saya minat dia sejak sek. men lagi tp time tu minat lebih kat Radhi la..hehehe..dia ada jd host Trip USA jgk..add la dia kat facebook, dia ada dlm my friend list

Dakjaat™ said...

hai .. tak jemput dakjaat ke majlis kahwin wizza nanti ker? .. :)

Media Cyber said...

kahwin sorang2.. tak ajak ..

Anonymous said...

Поздравляю вас Старо-Новым годом, желаю вам в новом году успехов и спасибо что вы находите время поддерживать ваш замечательный блог!

Anonymous said...

Urteter nuytre: http://imyareu.001webs.com

Anonymous said...

Хелоу
Благодарствую за информацию, очень выгодное предложение для Вас. Вообще супер ресурс с хорошей посещаемостью =)
Думаю о покупке топика на этом ресурсе. авто такси www.taxisat.ru (Москва) Наверху и можно сбоку в сообщениях. Ну или каких-нибудь других выгодных рекламных условий.
Возможно по тематике вашего сайта подойдёт для рекламы сайт перепланировка квартир www.buro-pereplanirovok.ru для этого проекта могу заказать более дорогостоящие статьи и обзоры.
Поясните, где заказать, какие возможности у вас?
Хочу на постоянной основе приобретать статьи, банеры и др. надеюсь они подойдут для вашей цены.
Я приобретала рекламные места на разных сайтаx всего за 2100 руб. в месяц за банеры.
Пожалуйста ответьте тут, напишите вашу цену. Нужно для отчёта ;)

Ещё рассмотрю предложения по [b]заказу[/b] и покупке статей на вашем сайте. Куплю дорого!

P.S. Надеюсь на наше долгосрочное сотрудничество. Большое спасибо, жду ваших предложений желательно с описанием и тарифами.