Wednesday, June 10, 2009

hantu

tgh hari semalam, tetiba keta aku belah side driver cm ade bunyi2 bunyi dia cm ni.. sreeett sreettt.. cm besi bergesel. maybe kt tayar. i'm not sure. tapi bunyi tu tak kuat. ptg smlm masa nk balik keje, aku blik agk lewat kul 7pm gitu.. stat enjin..bunyi sreett tu lagi kuat. dia cm bunyi timing belt tp aku rs bukan timing belt. mmg kuat la bunyi dia. terasa malu huhu.so aku decide arini nk g bengkel suh mekanik cek bunyi ape yg bertuah sgt tu.

so td before lunch ckp ngn muni, nk g cek keta tgh ari nnt coz ptg ni nk g bli tiket kt butterworth. takut lak nk bw keta tu. cam cacat.

*lunch time
.
stat njin keta, bunyi tu dah takde. sikit pun tak bunyi. time2 nk bw p bengkel.. dia x bunyi. camne nk explain ngn abg mekanik tu? kang dia ingt aku nk ngorat dia plak. adeii.. keta aku ni bela hantu ke? cam tetau je nk bw g bengkel trus dia buat2 sihat. $#%@$#%@#@^#@&# .
so fake. keta pun pndai belakon.
*tq for those yg concern. i'm feeling better now. xde kena mngena ngn persiapan ;)

15 comments:

fajridil said...

bunyi tu mgkin kat lining break kat tayar tu. selalunya kat situ la yg bunyi.mgkin lining awk dah haus. g la cek [my blog]

fajridil said...

bunyi tu mgkin kat lining break kat tayar tu. selalunya kat situ la yg bunyi.mgkin lining awk dah haus. g la cek [my blog]

haruan tasek said...

ada sampah sangkut tu

~dARlee zURiS~ said...

ohh..zuris mmg fail bab2 kete nie
huhuu...
takkan ade hantu dlm kete kot??
;P

Zaidon said...

hehe.. teman nak tumpang senyum dgn komen dari haruan tasek.. mungkin boleh jadi juga.. dah feeling better skrang.. Alhamdulillah.. :)

mo0ney said...

hantu tingkap yg sedang nyanyi2.tu pasal bunyi sreet sreet.btw,buat balik bunyi lam keta td...mcm bunyi nasi tengah goreng ar..hahaha..

ezzati said...

hehe..aku nk komen pon xtau..sbb aku pn fail jgk bab kete ni..

Zaidon said...

mo0ney ngan Ezzati.. hehe

flower-love said...

hntu ke? menakutkan nye....

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuuu..kete pun ade bela antu ek...hiks....;p

Monkey D Luffy said...

baguslah ada bunyi... muzik tu

lalala

eLy said...

klong sure ke klong sorg je dlm keta tu? ntah2 muni ada nyorok kat mana2 celah keta tak.. ekekeke.. ops.. jgn marah muni.. :D

QueenWizza said...

fajridil,
oh lining haus ke. erm mslhnye x bunyi dah. kalo bw g kdai, mekanik tu kelentong, aku x tau la coz lining aku x tau yg mne 1. haha

haruan
takde. mane de sampah

zuris
sama la kita. wiza pun fail gk. huhu

zaidon
hehhe bukan smpah la. lol

mooney
isk budak ni. antu maybe co pilot. tu bru hantu ;p

zati
aku pun sah sah la fail jugak hahha

aifa
la. aifa ni. pcaye ke. huhu. bukan hantu. mmg ade bunyi

mistaken identity
a'a keta pun bela hantu sbb bila ckp nk bengkel. dia trus sihat.

kapten
muzik dia x menyenangkn telinga aku da.

kak ely
ahaha btul2. tepat skali.

Framestone said...

suspen ek.. cube ckp nk beli kete baru..tgk pe reaksi kete kamu tue

QueenWizza said...

hohoho. keta xde reaksi. tuan yg kata nk bli keta bru tu akan buat reaksi. hehe