Thursday, June 25, 2009

.pressie from Perth.

hye hye.

Arini dtg je opis tgk2 my officemate dah blk dr perth. Dia bercuti since last week. Bestnye. jeles tgk org pgi cuti2 ni hehe. Anyway, she bought something for us. Thanks kak june!



time amik pic ni. coklet tu da abis aku mkn. ;p

finally layout aku (keje) da siap n clean smlm. fuh. nk start layout bru lak. adeih. xbley ek 1 hari tu rilek xyah wat keje hoho.kalo dulu ms blum start projek lg byk la masa free aku. ari2 jln2 blog orang. tp bile da attached ngn projek ni. masa agk terhad. thats y aku jrg jenguk2 blog org sejak akhir2 ni..ada tu mmg ada. menghadap layout smpai juling mata. Dah la colourful. tp Nasib gk colourful, kalo black n white? haha. lg bosan keje.

Esok jumaat. Ckup smiggu lg..

petang ni rasa2 mau pegi butterworth. bli tiket blk kg. yehyeh.

muni, jom? kata bff. hehe

12 comments:

~dARlee zURiS~ said...

bakal pengantin kena bnyk2 relax
nanti hilang seri
heheee...

mo0ney said...

huhu...muka tahap hepi.lain dlm video zati....hahahaha

jom.sedang kaya balik ni.lalalala

Snowwhite Zone said...

comey kan koala tu

coklat tu sedap coz my friend pun ada ks i. byk jgk... balance tu simpan dlm laci.. hehehe

QueenWizza said...

zuris
mane nk bole rileks sgt. hehe. mlm2pas balik keje la rileks..

mooney
wow da kaya ke? bau kfc lol ;p

snowwhite
a'a comey hehe.coklet tu sakit gg coz keras skit.hehe

june said...

hahaha.. hadiah kechik je.. nougat tu mmg keras.. sori ek klu sakit gigi..

FLoWeR-Love AiFA said...

m0oney kaya dah ke? good2. br je dier mengeluh kata nk simpan duit utk bli 'mende tu' ngan byr roadtax ujung taun..

QueenWizza said...

june
hehe tq kak june. ala x de la sakit gg sgt. keras2 pun sedap jugakkk. tQ!


aifa
mende tu tu ape? haha. ntah dia kata dia da kayo.

haruan tasek said...

wah beruang cola

QueenWizza said...

nak ke. tgu aku g aussie nnt aku bg plak heheh

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

dapat banyak buah tangan dari sane..
kan..? bestnye..

nanti lepas ni wizza mesti dapat banyak hadiah kawen pulak...

seronoknye.. weeee~~

dear.. thanks for ur concern ya..
sangat hargai...lurv u!!

mo0ney said...

hehehe.tp masih xmampu nk beli beli benda tu la budak kurus~

QueenWizza said...

benda ape muni??

tiqa
hehe nnt turn tiqa lak..
sama2.. :)