Thursday, June 4, 2009

tips pas kawen..


Men:
.

Ready to give a listening ear

She’s always beautiful in his eyes

Always reassuring her with tender loving words to let her know she’s always his best

Always protecting

Be a gentlemen

A faithful provider

Doing things and going places together


Women:

.

Always trusting

Does not nag and dig up the past

Never too old to be romantic

Always forgiving

Having the love of god

Hope she might slim down one day but still accepting her becoz she’s so chubby

An excellent finance controller

Winning his heart thru his mouth


=)

p/s: bz.

10 comments:

mo0ney said...

lalalalala...farul dan iza punya pic revealed!

QueenWizza said...

oi. hahah.mandai jek. tp comei pe.

Zaidon said...

salam.. saya nak tambah satu lagi tips ni bole.. 'untk mengekalkan kemesraan sentiasalah mandi bersama sama' .. :)

haruan tasek said...

bila dah kawen semua nie lupa dah akan ada organisasi sendiri

Dakjaat™ said...

dah nak kahwin memacam plak dia search .. haisss..! tak sabar nampak .. :P

HEMY said...

dr WHI ari tu..kena tau apa sbnrya yg pasangan nak..kadang tu kecik je dia mintak..contoh dia nk wife dia dok tepi dia tgok tv tiap malam smbil bawak air teh dia buat...tp wife tknak wat..ada mende lain nk buat..

pastu kata dh berkorban byk...strika sume baju la, basuh keta..dia tknak tu pn..dia nk yg kecik tu..tgok tv sama2 minum teh..

ni ustaz tu ckap..kdg perlu kecik je pengorbanan..tp kalau betul ikut kehendak pasangan..insyaAllah. Ok

Mr PenyuBiru said...

nnt ko print aa n3 ni buat motivasi utk ko n famili nnt.

ezzati said...

ermmm..always trusting..but not 100% honey :)

p/s: wauu..x sangka x smpai sbulan lg ko nk kawennnn..takot x..hehee

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

pak pong pak pong ehehehe...senyum sentiasa kot wakakaka n always be his besfwen kot kahkahkah

Jard The Great said...

=p