Friday, July 10, 2009

.Tengah Marah ni.

dr ari slasa lg saya tension sebenarnye
ni seme gara2 bju utk pakai masa sanding kt sh alam tu
ari slasa tu kitorg jnji nk pegi fitting baju
mggu sblm tu lg dah kol
bila kol cko nk dtg 7hb.. owner tu ckp cmni
"dtg laa..akak ade je kt kedai"
bila dah kul 12 n nk smpai kt kdai tu
kol la owner butik tu
boleh pulak dia kata dia xde kt kedaiiii


Then dia kata pkul 6pm bole la. Masalahnye saya nk blk kulim kul6pm tu
Sebabkn owner yang Stu*** tuh.. (ari jmaat terpksa sensor),
saya kena blk kul 11pm.
mmg sgt pissed off laa. letih tau x balik kul11mlm ni.smpai pepagi.
geram btol. last2 pegi pukul 6pm, dia x blik lg kt kedai tu.
dia kata kul930pm. Bengong btul. 930pm mane smpatt nk pgi klang.
nk naik bas kul11pm kt pudu.

eee nyesal tau x amik baju kt butik tu
servis dia sgt terukkK!!!!!
sape yg nk carik baju..
Jgn la pgi butik pengantin ni.
Rit* Collection. kt klang. Siyess. Ikutkn hati mmg nk cancel je bju tu.
tp dah last minit mmg ssh la nk cari baju lain.

last2 dia kata nnt dia anta sndiri bju tu pegi rumah.
arini dia nk anta. mmg x puas hati la. sbb x fitting lg after dia alter aritu.
mmg la dia amik ukuran. tp still x puas hati gk.

yang teruknye.. bole dia kata kt saya blik cmni
"tu la awk nk dtg arini, bru kol"

pastu saya balas balik
"kan saya da kol akak mggu lepas ckp nk dtg arini????"
smbil aku ulang balik ayat dia sebelum ni. huhu. bebetul panas tau.
saya mmg geram sgt2 smpai nangis. sbb terlalu sakit hati.sape pnh rs cmni??
last2 kul6pm tu..pas g kedai dia xde org..
trus hubby bw makan kt tasek sh alam tu mkn ketam utk pujuk wife dia ni.

td kol dia , bole dia reject my call? how dare. bebetul x pentingkn pelanggan la.
cite tu dah dipendekkn sebenarnye, yg detail tu lg menyakitkn.

eee bencinye. :(

11 comments:

chik star said...

wohh !
bahaya tu.

apela org tu kn.
cm xnk niage je.

xper wiza jgn riso ok.
insyAllah semua nye lancar.
:)

~dARlee zURiS~ said...

alahaiii...
berapi lak zuris dengo
sabar ek wizza...

zuris dh rasa camtu
time 1st pelamin pasang tak ikut kehendak
masa tu kat ipoh.
apa blh wat..nangis je ar
so...zuris phm situasi tu

harap2 semuanya berjalan lancarlah ek
insyaallah :)

Dakjaat™ said...

saat2 camni la mmg rasa nak mengamok jer ... patutnya dorang mementingkan customer... ade plak camtu ... mengong giler...

Monkey D Luffy said...

camana berniaga tu?

Jard The Great said...

rilek wiza.. rilek... huhu

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ayookkk manyak stress nk wat camner dah la da last minit poyos akak kedai tue bakar kang bawu taw ...erppp teremo laks :D

mo0ney said...

xper korang.aku dah pujuk dia mkn eskrem td..dia dah ok dah tuh.tunggu ujung minggu ja..lg ok la.jumpa hubby..hahaha

aien~s corner said...

ish.. mmmg servis dia trok btol..mmg customer akn lari next time la..huhu
aien trut emo ni huhu

QueenWizza said...

mmg teruk. pasni nk buat2 liat pulangkn bju. huhu.

Miss Izah Mohamed said...

sabar ye wizza..
nextyme annouce kt sume org jgn pegi butik tu..
cam xmo niage je.. hurm..

hope everything bjalan lancar :)

ezzati said...

teruknyee kedai tu..aar..buat2 lmbt anta pstu spit sket kat baju tu..bole?hehe