Monday, August 17, 2009

. the day i turn 26.

arini rs cm mlsss je.
rs mcm makin lama makin boring wat 'layout' ni.
bila la nk dpt keje bru
:D

lastnite smpai kulim around 10.15pm.
as usual mooney selamah kundang yg amik kt airport kulim
did i said airport again?;p
smpai umah , mandi2 sume.. then kul 1130pm cmtu
dah ngntuk gile
so aku pun melelapkn mata.
tpt kul12am hp aku berbunyi lgu L.O.V.E ( hp aku cpt 5min)
hubby call. wish besday. aku cm mamai2.
dia pun kata dia dah terlelap nasib terbgn kul12.
ckp kejab je coz 2-2 da ngntuk.
anyway, x sngka dah 26. hhehe.
tp aku still rs aku lum ckup matang ;p
still young n sweet
(betulla.. kan sweet 26 :D)
hubby tny apa azam sempena bday thn ni.
aku jwb
"nk jd isteri yg baik"
hehe. dia kata dia dpt agk dah jwpn tu.
cis. x terharu la kalo cmtu
hehe

k lah. xde idea nk apdet ape.
disebabkn dok jauh x dpt la nk celebrate ngn hubby. huhu
tp takpe.. mggu ni jmpa lg =))


okie la..nk smbung buat keje eventho boring.

-a year to remember -
^__^

13 comments:

Iffah said...

happy bday..smoga dirahmatiNYA slalu...

p/s: bila weekend ko ada kat KM nih? aku nak pass adiah kawin ko.. dah berabuk dah :P

QueenWizza said...

thnx fah.
mggu ni aku ade. tak blk kot. mls.

mrs to be said...

ep brthday dear
smg tcapai mjd istri y baik
amin :)

ezzati said...

hepi b'day 2 u...
smuga d murahkan rezeki, panjang umur n sihat sentiasa :)

.ArianiAizat. said...

happy happy bday to you wizza laling!!shiannya time bday pon jaoh dr hubby eh...tp jaoh2 rindu rinduan...smga dpt lah jadi isteri yg baik eh!hehe ameeen=))

HEMY said...

wah..sebaya kita weh..cuma.aku tak kawin lagi..uwaaaaaa

Zaidon said...

happy birhtday Kakak Queen... hhehe semoga panjang umur, murah rezeki dan rumahtangganya bahagia ke akhir hayat.. :), errmm nak mencelah boleh.. alah Hemy ko pun tak lama lagi tu.. hehe

QueenWizza said...

berry
tq dear aminnn :)

zati
hehe tnx babe.. wei bila nk jmpa? lame x jmpa :D

nanie
a'a apakan daya. xpela. dok jauh pun tp dekat di hati hehe. x rs jauh pun =)

hemy
sebaya ke? nape nmpk ko cm tua lg? hahaha gurau jek ;p aku x nmpk mcm 26 pun kan? kan? haha

zaidon
uits. terus kakak. terasa tua huhu. tq aminnn.. :)

eLy said...

dah lambat ke ni nk wish besday? erm.. risau plak.. huhuh.. neway.. Happy Belated 1 day Birthday to Mrs. Hariza.. semoga jodoh berpanjangan & berbahagia slalu.. hurrayyyy!!

QueenWizza said...

risau nape kak yeli? heheh.mekasihh.. bos top block kem slm

cik seLamaH KunDang said...

kak yeli jeli poli.neway.happy burfday.baru bc n3 nih..cis...careerwoman gila.26 26 26...bajet matang!

atiQah adNan said...

waa... seronok la kali ni sambut besday dengan suami tersayang kan..
heheheh hapPy birthday tau.. :D

~dARlee zURiS~ said...

owhh..i missed it
btw..hepi besday darling...
sudah jadi isteri org...so nanti akan matang dgn sendirinya :)

balik nanti leh claim hadiah spesel kat hubby kan?
*wink wink*