Monday, August 24, 2009

shopping di bulan pose ;P

fuh, letih
bru lepas window shopping online! haha
window je. x shopping pun.
tekanan tgk byk bju lawa2 tp xble bli coz
dot dot dot. phm2 la ujg bulan hehe

rasa cm nk meroyan je tgk bju2 tuh
wargghhh

ok noktah. T_T

ckp psl shopping bln pose..
smlm je kitorg g 4 bazar ramadhan kt sh alam
hehe. rs lawak je. tp 4 bazaar tu, 1 tu kitorg tgk2 je coz xde bekenan.
yg 3 lgi tu mmg borong.


( selingan : oh ye..lupa nk ckp.. last weekend aku blk sh alam, last minute plan.. hubby kan ade keje kt north, so dia nk balik sh alam jmaat tu dia xde org nk teman, so dia ajak la wife dia ni teman dia coz xkn dia nk drive sorg2 kan? aku pun x sedap hati kalo nk biarkn dia drive sorg2.hehe. kitorg gerak dr kulim kul8mlm, smpai sh alam kul1pg. Masa dia pegi north dia drive ngn member dia. aku pun xphm nape member dia xblik skali ngn dia. So nmpknye aku x merasa la wiken kt kulim ni lg LOL. Wiken ngn hubby lg best dowh... heheh)

ok. abis selingan. So tu lah citenye.. thats y aku ended up kt sh alam last wiken. Pdhal n3 sebelum yo yo aku ckp nk duk kulim. tp mmg btul pun. lgsung x bajet nk ikut hubby balik. konon2 mggu lepas nk rest. ape pun, best jugak pngalaman buka pose ngn hubby. 1st berbuka sama2 :) smpai mlm td terjadi trajedi hujan air mata coz cm berat ati nk blik kulim hehe ;p tp tepksaa gk huhu.

Eh nk cite psl g bazar ramadhan tu sebenarnye. Ari ptama kitorg g kt seksyen 13. punya ramai org. dah tu ramai x pakai face masks termasuk la kitorg. huhu. Mlm tu, kitorg g solat terawih kt masjid negeri sh alam. 1st time masuk masjid tu mmg cantekk! 2nd day, mcm aku cite kt atas td. 4 tmpt kitorg g nk cr juadah berbuka. antara byk2 makanan yg plgggggg aku suke ialah
.
.
.
.

Murtabak daging! huhu. bg aku harga dia agk mhl rm6. TAPI sgt worth it coz isi penuh. mmg kick laa.. sape dok area sh alam bole cr gerai RAJA Murtabak. hehe promot.. ;p tp sorila aku x snap sekeping pun pics. rakus tgk mknan. n rambang mata. hehe. terliur lak tetiba. ptg ni nk g carik murtabak lg. murtabak kt kulim hrp2 sodapp. okla. n3 yg ntah apa2..

Salam ramadhan semua! =))

9 comments:

cik seLamaH KunDang said...

kulim mall ada murtabak 1

QueenWizza said...

sedap ke

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhuh murtabak mmg best m kn bulan poser...roti john pon sodap ehehhe my peberet

Zaidon said...

erm.. ni yng buat nak beli murtabak ni... :)

QueenWizza said...

anna
hehe wiza ntah nape x penah nk bli roti john. hehe.

zaidon
haha teringin gk ke. p bli ptg ni :D

ezzati said...

smlm aku beli murtabak x sedap..kecewaaa..huhu..

aku ingat ko kt kulim..bru je kira2 nk g smlm tp x jd(konon)..huhu

p/s: bru pasan ko tuka panggei kitowg hamster lak...huhu

QueenWizza said...

zati
hehe aku balik la. x rancang pon. last minit. aku pun bli mrtabak smlm n x sedap huhu

Mrs Shaka said...

semestinya weken ngan hubby lg beshhh kan ! :)

QueenWizza said...

hehe btoi btoi..