Monday, September 14, 2009

♥ checklist raya ♥

mari lihat checklist raya thn ni =)

  • tiket bas - balik car pool ngn ofismate.heehe.lega x yah berebut bli tiket bus.
  • bju raya i - checked! but td bru ym ngn hubby n we plan to buy one more baju raya. jmaat mlm la carik kt jln tar kalo ade. heee. ^__^
  • bju raya hubby - checked!
  • kasut raya - checked (pakai kasut hntran aritu, bru sekali pakai)
  • kasut raya hubby - checked!
  • tudung raya - ops. rasanye tudung kena carik ni..
  • songkok hubby - checked!
  • samping hubby - checked!
  • kek lapis srwk - checked (dah oder ngn eppa n kak amyza)
  • kuih tunjuk2 - lum bli lg.. ingt nk bli shortbread..
  • kelengkapan make up di hari raya - checked.! yg penting2 mcm eye liner n mascara ada lg.hehe
  • duit raya utk siblings n cousin- checked!
  • kuih yg akan dibuat sndiri - choc cake n choc chip cookies. ari sbtu ni bru buatt. gerak gempurr!
apa lg yek? did i miss out something? hehe dah xde kot. so misi mencari tudung n 1 lg bju pasni. aja aja wizza!!


Mrs farul

20 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

eh belikan kita slendang city kat jln tar :D

QueenWizza said...

selendang city? yg mane tu ? hehe siti ke??

Dakjaat™ said...

ni beraya tak alang2 ek?? utk aku takde ke wizza? mwahahaha! :p aku ada banyak kek lapis sarawak .. wwiwiwiw! :p

QueenWizza said...

dakjaat
eh pos la kek lapis srwk utk kami. adiah hari raya hehe tibe2 ;p

cik seLamaH KunDang said...

just perfect!i tinggl baju ry adik jer

eLy said...

samping ke sampin nieh klong?

QueenWizza said...

selamah
woah.. bagus2.. gud plan.

ely
alamak silap eja. smpin. hahahhaa.

Dakjaat™ said...

hadiah?? mak aih .. susah nak buat tu .... kena bayar sikit.. hikhik! ;p

QueenWizza said...

kalo kena byr tu bukan nama adiah hahaah.xpe aku dah order 4 jenis kek lapis. taun dpn ko bg ek..raya tahun depan.. hoho

Mr PenyuBiru said...

duit raya tuk aku ko lupa masuk dlm list.hehe

QueenWizza said...

oh.ko silap tu. yg tu mmg x de dlm list. aku yakin! he he.

ezzati said...

haha...penyu x malu...

okeyla tuuu..tggu raye jerkkk...

p/s:napekah aku raye thn ni x brape nk lengkap jerk..adeiii..

.ArianiAizat. said...

beshkan wizza dpt beraya as husband & wife buat kali pertama..heeee besh2 =)))

AiFA Cho-CHang said...

selamat menyambut raye bersama suami.. hehe.. hoo.. kek tu sok akan diposkan. mari kita berdoa supaya kek bleyh sampai dengan cpt.. heee

HEMY said...

duit raya aku - tak checked!!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ala nanti kita buh gambo ahahha

atiQah adNan said...

waaa... senarai semak ni.. hee beraye laa wizza.. heheh tiqah tahun ni tak raye.. hee~

susudalambotol said...

dulu-dulu sebelum kahwin, list raya saya pun panjang begini. tp skrg ni makin pendek sebab dah cut out byk benda tak penting esp bab shopping utk saya sebab dah perabih beli barang-barang utk baby :D

QueenWizza said...

zati
ape yg x lengkap?? kan da ade bju n tudung tu.. hehe

nanie
a'ah rs x sabar hehe nanie pun sama la.. beraya ngn husband gk nnt hehe =) slmt raya!eh not to forget slmt pengantin baru sooooon. hehe

aifa
hehe tu la.hrp2 smpai esok or lusa. 2hari.wei borong selendang nmpk haha

HEMY
la kes ko sama cm penyu la. mmg xde dlm list hahaa

anna
hehe buh le. nape sume org pakai selendang siti taon ni aa?? demam siti ke hehe

tiqah
nape x raya??pelik lak..

QueenWizza said...

susudalambotol
dah ade baby lain ckit kot. mestila kita nk pk psl baby je kan.? hehe.. dah x lama tu nk nimang baby =)