Monday, September 14, 2009

♥shopping raya bersama zati♥

Hola!!

Salam ramadhan semua!!

1stly, yeyy. Syawal is coming soonnn..i just cant wait. dr dulu lg masa kecik2 i mmg x sabar2 kalo nk raya. sbb ms ari raya la kita leh mkn macam2.. bunch of foods..n dpt duit raya(tu mase kecik2 laaa) skang ni kita yg kena bg duit raya hehe.. and pepagi raya tu prepare perut je la..
make sure perut anda2 smua bole muat utk sumbat seme mknan2 yg yummy ituu..hehe
x sabarnyeeeee nk raya!! lgpun thn ni 1st beraya ngn suami..cant imagine the feeling.rs sgt sgt sgt bestt =)

last weekend zati dtg tido umah setelah sekian lama x jmpa kan zati? last jmpa time my wedding 12july yg lepass. dkt 2 bln x jmpa hehe..tujuan dia dtg sbb nk beli bju raya..so ari sbtu tu kitorg g kemboja. kemboja ni byk jual baju n tudung..kemboja ni best sbb bju2 ni cantek tp murah.

pjgnye melalut, kesimpulannye aku nk ckp zati berjaya bli bju raya dia
yg cantek tp harga murah je. sgt berbaloi2(bile berbaloi2 ni tingat iklan celcom).
sehingga membuatkn aku jeles kerana aku x bli bju raya pun..dah ade.. hehe.

pas g kemboja kitorg g giant(as i said b4, giant adalah kebanggaan kulim skang ni hahah)
kt giant aku berjya beli clincher butterfly yg mmg da lama aku crik. hehe. rm13 jek.
berbaloi2.. pastu terbli bju girlgirl. tp pic xde sbb saje xnk tunjuk haha pdhal pic lupa ambik
dr kamera zati.. pastu g giant kitorg pun balik n buat projek yg bernilai juta2..lgsung x letih sbb tettt..hny pompuan yg memahami nape x letih..heheh


cik wizza n cik zati suatu ketika dulu(mase tu masih cik lg)

esoknye ahad kitorg jln2 yg kulim town yg x seberapa town ni. jln2 tgk2 ternmpk hotspot.
apakah? yeaa. hotspot yg dimaksudkn tu ialah org jual kueh raya. gile meriah. meriah ngn kueh2 je.. pembeli cm takde sgt coz time tu kul2pm kot. hehe. trus shoot pegi hotspot tu..usha2 kueh..



3 rm10? wow..


rs nk mkn semuaaaa..


kuih siput.. i likee..

pas usha kuih.. kitorg shoot pegi tgk tudung. xde yg bekenan. pastu pegi kfc. time tu dah kul3pm.jgn slh sangka. hehehe..

sekian, bersiaran dr cube A121(tul ke ni nombo cube aku?) mls nk check.

A tout A'leur!!

Mrs farul

7 comments:

AiFA Cho-CHang said...

besh nye sopping2... semalam g kemboja beli baju raya parents.. RAMAI terlampau org kat situ, sampai xder mood nak g dah.. hehe

cik seLamaH KunDang said...

wei..a121 tu cube cik selamah HOKEY...jgn nk cari pasal tukar cube

QueenWizza said...

aifa
bju lawa2 da byk abis la..nasib je zati jmpa bju yg lain dr lain. kedai yg salu pegi tu byk da abis. hehe seme org nmpknye bli je..haha

selamah
ops.hehe lupa cube number sndiri. maap..

eLy said...

gambar zaman dulu ngn skrg sama je.. cuba cari ape yg sama.. hehe

QueenWizza said...

ely
heheh senyuman ke? cara bergamba?

ezzati said...

Iza..nyesal lak x beli kueh 3 rm10 tu wat mkn saje2..huhu

p/s: witwittt..dh pndei wat lurveee

QueenWizza said...

a'a da pndai wat lurve.hehehe