Tuesday, December 1, 2009

aja aja!

setelah sekian lama, tetiba arini cm dpt kekuatan nk apdet blog yg dah berhabuk ni. huhu.. fuh fuh~ sedang meniup habuk.

sedar x sedar da 4 bulan 4mggu kitorg kawen. Happy Anniversary dear! hehe. tetiba je..and esok genapla usia baby 3bulan=12weeks. hehe. sapa yg x tau jgn slh phm plak yer..baby masih dlm perut ;p

byk benda nk cite.tp x tau nk start dr mane.. skang ni loya2 n muntah masih x ilang lg..aritu mase balik raya kt jerantut lgsung x de rs loya..best gile mkn itu ini. seme yg i teringin seme i mkn.. termasuk durian!haha..mmg x elok mkn durian tp bole nk mkn.. asl berpada2 la..tup2 balik sh alam ari ahad tu, trus rs loya balik.. argh.. plg x thn bau perfume hubby.. huhu. sorry dear.. for the time being, jgn pakai perfume tu bile i ade k..

slalunye bila meloya ni..mood trus jd off.. bkn bad mood or ape..tp rs cm nk berbual pun x best. i lebih suka senyap dr berckp coz menahan rs loya yang x best tu.. so far, susu anmum i dah x minum, stop kejab sejak loya2 ni. coz terbayangkn susu tu je dah buat tekak rs len macam. pg td konon2 nk try la minum anmum tu, minum tu smbil mkn ubat.. sekali dpt minum separuh je. tak lama pastu pegi toilet muntah..sekali ngn ubat2...euw x suke la rs asid folic tu. rs ubat. pahit. :(

n sejak pegnen ni, i x ske bergamba..so jgn hrp la tgk i letak pic kt cni.. xde pic latest. hehe. pegi keje pun pakai bedak semata2. lipstick pun x pakai. ntah. rs mls belum ilang lg~bahaya tul. bile la nk rajin.. Oh ye, da masuk bulan dec. Yay!! bulan terakhir tinggal d kulim. pastu bole tinggal sama hubby hehe..oh x sabarnye nk pindah..dah x best duk cni~~


3 comments:

ezzati said...

x lama dah tu :)..

dh 3 bln upanye baby..x sangka..hehe

~ceRRy beRRy~ said...

kesiannya kat akak..

xpe2.. simptom2 tuh x lama kan..
nnti mst akak dh leh makan mcm biasa...

baby jgn nakal2 yek =)

i L a said...

kak,
cuba minum enfa mama..
sama lah kita, x dapat minum anmum.. sebab terasa betul loya2 tuh..