Wednesday, March 3, 2010

Best Bits of Project Alpha Season 1

hallu

korang penah dgr psl Project Alpha??
if u're nuffnanger, then u should already know about Project Alpha.

tp bg sesape yang x tau pun tak per..

meh nk citer ape dia project alpha ni..

Project Alpha ni sebenarnye sebuah rancangan online TV yg pertama yg mendedahkan Top bloggers kt malaysia ni..n mcm mane kehidupan diorg seharian. kalo sebelum ni kite bc kt blog diorg je, tp Project Alpha ni tgk bole tgk sndiri life diorg..

best kan? jadi bloggers pun leh jadi ngetops 1 malaysia..


Project Alpha season 1 dah start thn lepas lg selama 7 minggu berturut-turut starting on 18th September 2009. So online TV show ni kite bole nonton kt www.nuffnang.com.my/projectalpha dan www.hitz.fm . Video pendek yang padat and best sebab kita bole tgk real live top2 bloggers tersebut and diorg jugak ade share tips tips hebat dlm dunia blogging ni.. best bukan?? pastu video diorg pun cam selamba and fun jer.. sgt best.. sape yg tak tgk season 1, bole la click link di atas and tgk balik video2 tu..tak bosan punya :)


Ni lah dia bloggers bloggers hebat mase Project Alpha season 1 dulu :
Sixthseal
Redmummy
Beautiful Nara
Fourfeetnine
Kennysia
Nicolekiss
Budiey

they blog about anything..mcm kite jugak..psl artis..gossip2, psl kehidupan seharian, travel, fashion..mcm2.. tp bezanye diorg ngn kita, they make really gooood money from blogging. hehe.. so rajin2 la masuk blog diorg ni so kite bole dpt byk tips2 and pastu kite pun bole jadi top bloggers jugak. heh! tinggi angan2.. ;p

Oh ya, lupa pulak. host rancangan Project Alpha season 1 ni tak lain tak bukan jojo struys
menarik bukan? hos yg lincah dan petah bercakap.. bile tgk video2 project Alpha ni mmg tak bosan.. malah semakin teruja!hehe..serius.

jojo struys

Macam mane nk jadi top bloggers seperti mereka? Nah, tonton lah Project Alpha season 2 nnt! tapi sebelum tu, jgn lupa jadi fan Project Alpha di facebook ok? so that kite leh follow perkembangan online show yg menarik ni.. click di bwh utk jadi fan :)


p/s; Season 2 pulak tak lama lg akan mula ditayangkan pada 19 April 2010. jgn lupa tgk k!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

5 comments:

PurPLe LaDy said...

ehh.. ade jugak di sini..

QueenWizza said...

hehe saje nk buat. kot2 dapat cash rm20. ;p buat la jgk..

Fia Abas said...

nape tajuk same cm zati?mengapakah?hehe

QueenWizza said...

fia, ni n3 utk nuffnang..tu syarat dia..kena wat tajuk tu hehe

Fia Abas said...

tula baru tau hehe tny dlu baru g baca kt page project alpha tu hehe