Monday, March 29, 2010

.housewife.

bermula la episod menjadi housewife arini..skang ade kt umah in laws lg..so duk ber3 je ni..hubby g keje..yg lain pun keje..buhsannye.. nk men tenet pun smpai dah x larat.x kan nk tido je manjang..?oh tidak.. semalam me n hubby pegi antenatal class anjuran demc kt concorde hotel. best giler..nk update psl tu tp some pics tak transfer lg dr hp hubby.. tgk la mlm ni or esok update psl tu.. hehe..

nk cite psl bb dlm perut ni la..erm bb skang makin aktif..suka sgt..sehari ntah bape kali dia bergerak/menendang/berpusing2 hehe ntahla ape yg dia wat sebenarnye..yg penting sgt terasa bdn dia yg da berlemak2 tu if dia bergerak ckit pun..esok da wat appointment utk scan 3d/4d.. x sbrnyee nk tgk bb scr live hehe.. n hopefully leh confirmkn gender bb so sng la mama n papa dia nk blikn bj2 bb nnt..n wiken ni bru pindah ke rwg..

skang ni da stat asek nk pee pee je mlm2..x larat asek nk g toilet jer..n skang suka terjg tgh2 mlm or mcm pg td kul4 pg terbgn pastu da ssh nk tido blk..bb plak bergerak2 time.. pastu kaki belah kanan cramp plak..panggil2 hubby yg tido nyenyak tu suro hubby picitkn.nasib x lama cramp tuh..n nasib masa kt klas antenatal tu dia ada ajar cmne nk buat kalo kaki cramp hhehe.. pastu smbung tido balik..wpun ssh nk tido.. da nk dkt2 subuh tu, kaki kiri plak cramp. skali lg kejut hubby suh dia picitkn..nasib x teruk..tu pun da sakit..

erm..jab g nk g giant seksyen 13 sorg2..huu..menhabiskn masa nk bli brg ckit..obimin n susu da abis. nk stat minum susu balik..nk bli anmum susu biasa lak.aritu minum yg coklat mmg da xleh bau..try minum susu anmum yg putih tu ok plak. bau dia x sama..


7 comments:

CikPuanMiera said...

hoh.. nak g giant ke? jom2.. ai coti arini :p

QueenWizza said...

la miera nape x ckp awl2..hehe kul12 td da g..merayau sorg2..cuti ke? mc ke..wahwah..bila ble jmpa ni..haha

QueenWizza said...

la miera nape x ckp awl2..hehe kul12 td da g..merayau sorg2..cuti ke? mc ke..wahwah..bila ble jmpa ni..haha

CikPuanMiera said...

adeh adeh.. mane nak taw kan.. hihihi

miera1stgen@yahoo.com..

meh meh citcat

cik selamah kundang said...

adakah baby begitu sbb suara i dah xdgr dah?hahaha.

ezzati said...

apalagi weit...buat entry project alpha :)

cik selamah kundang said...

2 org ni memang