Monday, March 15, 2010

.Jumpa Lil Precious One.

hye hye

ari sbtu bebaru ni saya dgn perasaan gembiranya g scan our little baby boo.. g scan sorg je coz hubby kt sh alam kan..(ops bb cm tetau je mama tgh cite psl dia, tetiba dia begerak2 plak ni hee). memula patutnye arini da wat appointment ngn vision college nk scan 3d/4d, tp sebab tetiba rs mls nk balik sh alam until ujg bulan ni..sbb ujg bln ni nk pndah da pun kan..so pepagi td bru cancel kn.. nnt da pndah sana bru buat scan 3d/4d tu..

berbalik pada cite scan bb sabtu lepas, disebabkn x tau lg gender baby..so i pun tny la doctor tu gender dia.. doctor tu jwb gegirl..hehe..cam x pecaya..tp saya xnk la hepi sgt sbb bru scan skali.. kang dok hepi2 bli brg pinky tetiba kuar boy..so nnt akan scan lgik..xkisah pun memane..dua dua pun suka..hehe..anyway, scan kt klinik munirah iskandar kt perda. hm x suka la doc tu..x peramah sgt n cpt je dia scan huhu. x puas menatap little ones tu.. cam biasala tiap kali scan saya hanya bole nmpk kepala dia je..kaki n tgn dia x nmpk..doc je nmpk.. huu..

pic ni blur sbb saya snap kertas yg di print tu guna hp..ntah nape blur .. tp still leh nmpk kepala n bdn my baby.. hehe.. korang nmpk tak? kalo x nmpk kepala bb tu, ha baek korang g wat spek. heheehe.. berat bb x smpai sekilo lg.. tecik je dia..eishh...geram.x sbr nk jmpa..



dear baby,
mama n papa love youu..

*update: pic da terang ckit hehe.*


9 comments:

CikPuanMiera said...

wahhhhhhhh gegirl!!
congrates!!

nnt da pindah shah alam boley la lepak2 eyh.. :)

QueenWizza said...

miera

hehe takut nnt scan kali ke-2 dah bertukar..:p actually bukan pindah sh alam..sh alam uma mertua..tp smpat la dok sminggu kt sh alam tu nnt..awl april bru pndah..leh je nk jmpa lepak2 :) hehe

ezzati said...

waaa..aku nampak..tangan dia pn aku nampak... :) ...sweetnyaa

PurPLe LaDy said...

sweet giler baby girl... hehe. nnti dh scan kali kedua update lagi ek..

CikPuanMiera said...

wizza : hah.. boley boley boley..
dah tu.. nnt pindah dok mane?

QueenWizza said...

zati
ko nmpk tgn dia. ehhe aku x nmpk tgn dia lol..

epa
tu la..x sbr nk scan lgik..mggu dpn ahaha

miera
nnt pindah dok rwg..hehe dok ulu plak.. hehe

cik selamah kundang said...

boleh bg baju pink camtu.skirt2.owh.cute

CikPuanMiera said...

huwahhhhhh rawang.. jaoh nye.. hihihi

taca said...

huhuhu....bestnyer kalau bby girl...bolehla geng ngan bby taca...ala2 sama baya nanti..sama darjah time skolah...lehla tukar2 note,tapi kalau bby boy pon ape salahnyer...best jugak semua tu rezeki tuhan...yang penting bby kita sehat kan?