Monday, March 22, 2010

.kerenah ibu mengandung yg mmg takleh nk buat apa2.

semalam..
ptg semalam sambung lg kemas2 n packing brg yg nk bw pindah nnt..brg2 kecik2 pulak.. tetiba ternampk perfume lama yg x abis lg..ade ckit lg.. CK one Summer. dlm hati berkata " oh..ade lg perfume ni..nk pakai la..lame x pakai..sayang plak nk buang"..
pagi ini..
sebab xde meeting arini, so mandi lmbt ckit..kul7.40am gitu bru mandi..siap2..(x pakai make up lgsung) hanya beralas compact powder semata2 (mood mengandung mmg x suka make up kecuali nk kuar sama hubby,bru make up cantek2 hee..jauh dr hubby x perlu cantek2..hoh).. da siap2 pakai tudung segala, terus sembur perfume CK one summer itu.. wangi..

selang beberapa jam..
*pening* ye. saya tgh pening dgn perfume sendiri.. aiyok. bau perfume ni cm melekat2 plak kt hidung ni x mau lari..uwa..peninggnye..meloya tekak..
esok lusa masuk 7bulan=trimester 3. ade sesetgh org bila masuk tri 3 ni..dtg blik morning sickness tu..hrp2 la saya x alami dah morning sickness tu..


8 comments:

Fia Abas said...

lohhh..nape g pkai perfume tu?kan dh fenin hehe pas deliver baby nti pkaila sedozen minyak wangi pon xpe ehehehe =)

~dARlee zURiS~ said...

zuris...trimester 3,bp mula naik.huhuu...

bestnye ye...ti dah dapat tinggal sama ngan hubby.tak yah jauh2 lagi.

JUE said...

xpe la...nnti bila dh tnggal skali ngn hubby bole dia picit2 kn kepala yg pening tu... ;)

.ArianiAizat. said...

hihi sama macam nani la.ada perfume yang seblom ni nani suke pakai,tetibe jer hidung neh xleh nak terima langsung oke!sayang jew!!

ღnFashyaღ said...

since pregnant, mmg xsembur2 perfume dah, perfume hantaran tunang dgn hantaran kawen tak luak2..huhu

PurPLe LaDy said...

7 bulan dah ek... wah wah wah.. x sangka.. x lama lagi dh tue... huray huray!

QueenWizza said...

Fia Abas,

mane nk tau tetiba nk pening hehe sebelum pegnen dlu ok je bau dia..

~dARlee zURiS~,

a'a sgt x sbr ni heheh..


JUE,

eheh tu la..nk buli hubby pasni..maklumla last2 pegnen..manja2 ckit ;p

.ArianiAizat.

tgu pas pegnen nnt pakai balik perfume tu nanie hehehe

ღnFashyaღ,

sebab alah jugak ke ngn bau dia? hehe.. syg x guna..nnt guna la pas dah kuar bb..hehe

PurPLe LaDy,

a'a 7 bln dah..cepat je masa kan?3bln je lg..huu neves plak.

lyn_choong_jr. said...

queen wizza, such a beautiful preggy mom. cuteee sgt. nty letak pic baby taw. alyn nk tngok.