Tuesday, March 23, 2010

.my last day.

akhirnya

ni la hari yg ditunggu2..hehe..my last day keje kt cni.. perasaan? erm.. hepi, sedih, gembira, xcited, x sbr.. hepi lah sbb nk pndah tinggal sama suami for the first time kan..tp at the same time, sedih gk la meninggalkn kulim n kwn2 kt ofis ni..biasala my first job..selepas graduate n pas training insep tu..dpt keje cni.. mcm2 kenangan.. x smpat nk khatam 1 utara nih.hehe.. sedim pun x smpat g.. haha lawak..anyway,mknan kt cni byk gk yg best2..erm..

last nite, member2 ofis buat farewell kt sg dua. Mee Udang! mmg x pnh mkn ctu pun. rs nye mmg sedap.. so mee udang sg dua checked! haha..tq geng2 NCS. terharu* hehe..

ni la mee udang tu..

isi ikan goreng tepung. nyamann..

tq guys!

jab g dlm kul3 lebih aku da nk pulangkan segala lappy n badge dll.. uhu.sedey tp heppy.hehe. pasni x tau ah nk keje pe..ade mission lg sebelum aku meninggalkn kulim ni.. haa..masih ade 3 hari utk dilaksanakan.. semenye berkaitan ngn mkn. haha.da kata kan aku suka mkn.. alang2 gemok.. benda2 yg aku harus mkn b4 aku balik: ketam pak su(tingin tiba2), kari ikan bwl perda(kari yg sedap), char kue tiaw kulim, ns ayam pakcik taktau name(diperkenalkn oleh epa) hehe..tu je..lelain x rs nk mkn pun. oh ya, by the way i am SO over ns lemak.huhu. muak da mkn ns lemak..

to hubby: wifey & baby tgu kedatangan hubby. hehe ;)


9 comments:

~dARlee zURiS~ said...

babai utara!
hehee...

pasnie jadi surirumah sepenuh masa lah ek?
tinggal s.alam ke?
mana tau ti zuris balik sana,leh roger2 kan?

QueenWizza said...

zuris
a'a fulltime housewife smntara nk dpt keje.. tinggal sh alam smggu je..pastu next week pindah dok rwg.. leh je roger2 kot2 mase tu kt sh alam hehe

PurPLe LaDy said...

wohooo.. checklist makanan tu mencecah lantai..heh. makan2. nnti teringin tibe payah.. cendol x mau? yg kat area nasi lemak mami tu maveles cendol die..

QueenWizza said...

epa:
sebab aritu da mkn cendol pulut yg kt sg ular tu dah kecewa.so trus rs xmau mkn cendol hehe..ade cdgn lain?? hoho

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yeayyyyyy nanti kalo ana pg umh adik kat rawang leh pg umh wiza ehehhe

cik selamah kundang said...

buleh dak nak sedih..?herm...

ezzati said...

laaa..last day ke weit..bila ko ke KL??sempat ke aku nk jmpa??

taca said...

huhuhu..bestnyer makanan tu wizza,terlioq...makanla selagi boleh....jgn jadik macam tasya ni,dah kene control makan sbb diabetic....wizza sehat makan jer...

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

ikan goreng tepung, tak tahan tuhhh