Friday, March 5, 2010

.naluri seorg ibu.

arini dah 25weeks n 3 days.. :)

tgh tersenyum sorang2 time ni sbb ntah ape bb buat kt dalam 'rumah' dia tu sbb rs cm dia tgh golek2 jer. hee luas ke ruang kt dlm tu bb kesayangan? geli2 rs kt dlm perut mama dia neh.. :)
tapi, mama suke je kalo bb tak dok diam, tendang2 la lg..buat side kick ke..hehe.. tumbuk2 guna jari yg comel tu ke..hehe.. bb nk teman mama dia wat keje la tu.. bgus btul bb papa&mama ni..
hrp2 bb sht di dalam sana :) okeyla..nk smbung wat keje.. nnt update lg..

baby *****(name bb hehe..dirahsiakn buat mase ni), papa n mama x sbr nk jumpa kamu.. hugs&kisses..

p/s: mmg x tau lg jantina bb tp dpt rs cm boy..heehe.. so name tu name boy. ;p

9 comments:

PurPLe LaDy said...

*****? huruf pertama? hehe

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

kan da agak dah ehehhe mama wiza sehat :D

QueenWizza said...

purple lady: huruf i hehe..tp x tau la kot2 berubah pulak nnt..

anna
sht jer ni hehe

Adlina Husaini said...

hi awak :D tq for visited my blog..perhaps from honeysour blog..nice knowing u and take gud care of urself and ur baby inside :D

cik selamah kundang said...

nk teka..

izham

ikhwan

idham

ah.xtaulah.zed zaidi jelah

sharamli said...

alahai..nak rasa jugak..hik3

~ ( LayDee_N ) ~ said...

hye wizza.. best kan? mesti rasa nak dia stiasa bgerak.. kalau dia x bgerak, mesti rasa panik smacam. Time ni baby dah bleh dgr. time pregnant dulu ada baca artikel psl baby ni, kta kene ajar dia dr dlm perut. tgh2 mlm kalau masih mnendang, kta kene pujuk dia tdo so dat dia kuar nnt, dia tau waktu mlm adalah masa utk tdo.. heee... tu bkn org tua2 ckp. Artikel dr majalah Ma&PA...

ezzati said...

irfan??ilham??hehe..nak main teka2 jugak..comelnyeee..bb cpt kuar auntie vogue(zati) ni nak jumpa..

wardah said...

hai awak..wah, best lah boleh rasa bb apa..saya tak tau nak rasa cemana..berserah lah saja bila die keluar nnt..hehe