Monday, March 8, 2010

.pregnancy photoshoot.

Dah lama actually plan nk amik gmba2 best time pregnen ni..tapi ade je halangan.. sbg contohnye hujan,and time wiken kekadang x available..ye lah, memandangkn cik kundang dah bli kamera dslr bru kan..so kena la buli dia ckit..lgpun time ni la dia nk tunjuk kehebatan dia men'shoot' pic2 hebat. hebatkah? hehe.. ok jgk la as a beginner..not bad pe..drpd i yg x reti nk edit pic lgsung melainkn guna picasa yg simple itu haha..
kejadian berlangsung semalam..ari ahad.. setelah di usha lokasi yg menarik, ni je kot yg menarik kt kulim ni..ssh nk jmpa tmpt menarik..not bad la tempat ni..yg penting xde org sbb malu i tau *hehe* gedix tak.. tp serius la..saya mmg pemalu..huhu.. kul6pm kitorg smpai di tempat kejadian..ade matahari ckit2 tp okla x pns sgt.. ok..layan je gmba.. 1 je pic yg cik kundang sempat edit..pic yg 1st ni..yg lain x edit pun.hehe..saya mane reti edit..touch up sket je guna picasa buang jerawat seketul kt dahi bebetul kt tgh dahi hoho.
cantek tak? saya suke..kalo bear tu kaler pink mesti lagi comey.. pic di edit oleh cik kundang

pengalas picnic..aifa punya


bear besar tu saya punya. Hubby kasi mase 1st dating dlu..biasala taktik mase awl2 dating kn..
skill mesti ade..hehehe..syg hubby..

bagus juga angel ni..menampkkn muka yg kurang tembam.clap clap.

senyuman di sini x ckup gula.hrp maklum..

ni je buat sementara ni sbb tukang-amik-gambar bz.hehe.. nnt cite psl check up plak.. da di du


13 comments:

atreyu strange said...

sweet nyer! interesting sungguh pregnancy photoshoot! agaknya x penah dibuat org lg kot! or at least so far, aku xpenah tgk lg la. huhu.

QueenWizza said...

hi atreyu
hehe byk jer org buat n siap hire professional photographer lg..saya just suke2 jer ;)

atreyu strange said...

oh ye ke. but this is still beautiful!

CikPuanMiera said...

pic last cam wat senaman yoga..
hehehehe

QueenWizza said...

atreyu:
tQ..:)

miera
uish ye ke..heheh..duduk cmtu selesa ckit ;p

Jard The Great said...

huhu.. kurang natural ku rasa.. cam yoga jugak.. ehehehe =p

PurPLe LaDy said...

besh2! comey ibu tgh picnic smbil baca magazine pama.. hehe

sharamli said...

setuju mAKCIK jard..hak3

efnie said...

lovely pic lor...seyes sngt cute n chantek sngt :)
tpncar seri kat wjh wizza

mAr@ZiEy said...

sy pun mmg ade plan nak wat shoot time pregnant ni..tp tggu perut da comel lote ckt..skg ni kurang nmpk..bru 1st trimester..lom terserlah dgn jayanya lg pembesaran perut tu..hehe

~dARlee zURiS~ said...

hehee...comey2.
ada gak terpk nak ambil gambar preggy camnie
tp,sampai skrg tak kesampaian.huhuu..

ezzati said...

nak jugakkkkkkkk...comel2..

taca said...

comel...maknyer..nie baby musti comel jugak..heheheh