Saturday, March 27, 2010

.telah selamat.

alhamdulillah..
tuan punya blog ni telah selamat smpai ke sh alam beberapa minit yg lalu..
bermakna tuan punya blog ini telah meninggalkn kulim yg agk best itu
gudbye kulim.

akan menjalani kehidupan baru selepas ini..
akan juga merindui kulim dan kwn2 di sana

kawan2 di kulim,
kamu take care ya! umur panjang kita ketemu lg..
sedih plak :(

to be continue..
mau tidur.penat.

sekarang bole ngadap muka hubby tercinta hari hari..
n baby tecik da bole dgr sore papa dia hari2..
sebelum ni dia kekurangan kasih syg papa dia
sbb jauh heheee..



8 comments:

i L a said...

yeaa.. bagus lah kalau dah dekat dgn hubby..kalau ada apa2, hubby dekat ja.. hehe..

mama izzti said...

salam..tgh2 preggy elok ade asbend..kalo x sensitip jerk spnjg ms...

CikPuanMiera said...

hoh... sampai da shah alam ye....
bile maw detink.. hehehehe

.ArianiAizat. said...

sama la kte,papa baby jaoh n xpenah lagi pegang baby kt peyut ni apatah lg mengomel ngan baby sejak 3bulan lalu.hoho.tp wizza dah dekat.beshnya!!xdela rindu rinduan lg :))

ezzati said...

alhamdullilah slamat sampai :) ..syokla yang penting dekat ngan husband :)

cik selamah kundang said...

baby xdgr dah sora bising i pasni.sure dia rindu.hehehe

StingRay said...

heh..da pindah Shah Alam eh.


Nanti letak nama anak Alam Shah...baru simbolik.hahaa...


tapi jgn letak nama 'Kulim'...tak komersil.Bising macam Selamah nanti.

hahaha lagi...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

selamah..patut dia x leh tdo mlm ko bising kat dia ahahaha

wizza..nanti bgtau la adress katner leh lpk umh wizza ahahhaha