Saturday, March 20, 2010

.trimester ke3 suda.


sedar tak sedar, ni mggu terakhir sebelum masuk trimester ke 3,cepat sungguh masa berlalu.. pejam celik je.. x sbr nk pindah tinggal sebumbung dgn suami..lepas tu,bermula lah kehidupan sebagai housewife.bgn pagi buat bekpes utk suami,kemas rumah, basuh baju for two, masak lunch,dinner..heh rs mcm x sbr nk hidup mcm tu..tp mase weekdays mesti boring nnt sbb hubby g keje..tinggal la i sorang ngn bb kecit dlm pewut ni.. hehe ..

skang ni semenjak perut dah semakin membulat, agk ssh nk tido memalam. pusing kiri, pusing kanan,ssh sket nk tido..kekadang bru nk pejam mata , si kecik menendang plak.. hee.. kekadang kul 11mlm pun si kecik x tido lg.. aa adakah tu tandanye nnt bb akn bgn kul11pm? hehe.. n salunye kul2 pgi pun si kecik menendang. maybe dia nk ubah posisi tido ..hee..xsbrnyee nk jmpa baby sygg..x kisahla gegirl or boy..dua2 pun baby..seme baby cuteee..

bulan dpn tak tau la naik berat bape plak..xde pun i control mkn bln ni..mkn je ape yg tingin..hee. mggu dpn i keje smpai selasa je..pastu rabu smpai jmaat amik cuti. menghabiskn annual leave. pastu x keje dah. unemployed.bestnye. bkn best sbb x keje. best sbb nk pndah tinggal berdua. hehe..hri rabu mggu dpn ckup 28weeks. so i nk g scan bb kecik lg.. pastu 30hb nk g scan 3d/4d kt vision college..dah wat appoinment da..hrp2 mase tu bb x tido ye. buat aksi2 comel ye bb. mama n papa nk capture nnt..hehe..

okeyla..dah xde idea. have a nice weekend guys!








6 comments:

SyuQ said...

mudah2an semuanya selamat
amin
:-)

Amar Amirah said...

I love your header!:D

semoga selamat melahirkan baby yg cuteeeee!

Nadya said...

same la kite..beza sehari je..masuk 3rd tri..moga2 dimudahkan dan selamat semuanya for both of us..amiinn

i L a said...

macam sya dulu, x sabar baby nak kuar dari perut..then bila dah deliver, rindu pulak dengan tendangan baby dalam perut..sampai angin pun di sangkakan baby..

Puan Jiha said...

hehehe jiha mlm2 pon tak lena...dah 2 minggu dah gitu... my fren kate takpe..praktis bile baby dah lahir nanti..mane tau die jaga malam...so kite dah terbiasa hehe

tak sabar nak scan kat vission college jugak weehuu

cik selamah kundang said...

bila tgk pic tu baru sedar ada menda nk kena buat..mlm ni sambung process.owh.mlm ni ada paris hilton my new bff