Saturday, March 13, 2010

when u home alone..

hye hye

tetiba rs nk apdet di ari sbtu yg sejuk2 ni sbb bru pas ujan..syukur ujan jugak akhirnye.. setelah sekian lama panas terik, akhirnye ujan jugak..hujan rahmat ni..pepagi td pas subuh trus x tido(selalunye smbung tido balik..maklumla wiken), dlm kul 7.15am cmtu da kuar g cr bekpes. haha gile awl..ayam pun x bangun lgi ;p ade sebab aku g bli bekpes awl ni.. sebabnye aku da lama tingin nk mkn ns lemak makcik ni.ok biarla aku nama kn dia makcik senah ..sng ckit nk cite kn..


sekadar gmbar hiasa(source:google)

so berbalik pd cite ns lemak, ns lemak makcik senah ni mmg sedap..tp dia jauh ckit la dr umah aku skang..disebabkn ns lemak dia sedap, so b4 kul8pg dah abis ok..thats y la kena pgi kul7.. x sure dia bukak ke tak sbtu,so aku redha je td..kalo bukak mmg syukur sgt hehe.. dah la murah ns lemak dia 60posen je tp byk gk la..kenyang.. aku bli 2bgkus ns lemak, n sebungkus bihun goreng. ha. mesti kata aku tamak ni. haha.. ns lemak tuk aku 1, utk epa 1, n bihun tu mkn sesame la..saje tingin mkn bihun gk. heehe..seme aku TINGIN ;p

sbenarnye tajuk tu xde kaitan lg ngn cite kt atas..ni bru nk masuk cite psl tajuk.. prnahkah anda tinggal sorg di rumah? kalo pernah, mesti ade sedikit rs bosan kan? perlukan therapy? this is what u can do
.
.
.
.
.
..
.

.
.
.
.
.
.
.
..

grab the best n delicious rojak , cthnye rojak jenama AFANDI ni.. mmg sgt super sedap, n pedas.. the best in the world..(i even plan nk borong rojak ni b4 pindah nnt hee)


potong potong mangga putik into pieces like these.. and tuangkn kuah rojak ke atasnya.


and mulakan operasi mencicah mangga tu..hasilnya mwah. u dont feel bored anymore. rs berkobar2 n mood baek punya sbb dah mkn mangga ngn rojak tu. rojak tersebut membuatkn mood jadi gembira hehee..

p/s; td da intai bb..n surprisingly bb memberi kerjasama dgn menunjukkn 'tutt'nye.. haha..still cant believe it..nk kena buat scan lg utk reconfirm ;p


7 comments:

Amanina said...

ohh nasi lemak.....

ezzati said...

rojak mak bi (ke pi ehh) ada try x wei???sedapnye mkn mangga masammm...menaikkan selera...

**bb..hehe...tak sangka gak ni

Fia Abas said...

wuuu..terliur rojak tuh..nk borong gak kuah rojak tu hehehe

*hah..bb laki ke pompuan?sebuk2 gak ngeeee =P

CikPuanMiera said...

sedapnye pelam... meleleh rase air liur neh.. aduh aduh..

aaaa.. bb kite pon da kasik kerjasama... :)

NURUL said...

hi awak. mcm mana awak tahu saya wat 3D full detail scan yeah? saya buat di UMRA sek 13. boleh lihat link yg saya beri di bawah ini. salam kenal ye.


http://itsmenurul.blogspot.com/search?updated-max=2009-10-26T09%3A34%3A00%2B08%3A00&max-results=15

taca said...

Allah!terlioq.....

PurPLe LaDy said...

br nak tnye.. bile lah kak long amik gmba nasik lemak aritue.. rs mcm kte trus ngap ngap.. pstu br taw gmbr nasi tu juts hiasan.. heh

haaa.. pelam cicah kuah rojak affandi dah menjadi mkanan rutin dh skrg ek.. suka2