Tuesday, April 13, 2010

.dinner.


bila da jadik housewife ni, kena la bgn pagi buat bekpes utk suami n sediakan dinner utk dia.. salunye ptg tu da masak sbb 6.30pm nk tgk cite Adamaya hihi..so before cite tu start kena make sure da siap masak la kan..
ari2 pening pikir nk masak ape..huhu..
smlm punye dinner i masak ayam masak paprik n kentang goreng berlada
tu pun puas masuk blog2 masakan nk cr idea nk masak ape..
last2 dpt idea.. ok jgk masak paprik sbb sayur seme da cmpur skali so xyah goreng sayur dah.
hihi..

berikut adalah gmbar yg x seberapa..guna hp..ee x suka la hp ni..camera dia x best.

aym msk paprik

kentang goreng berlada ..pic blur plak..


tu saje menu utk dinner smlm.. mlm ni hmm..ntah nk masak ape..nk kena masuk blog2 org nk cr idea hehee..x snonoh tul..

ari ahad aritu pas bli baby crib, hubby da ckp awl2..dia xnk psg lg mlm tu sbb letih katanya
i pun ok jer wpun dlm hati x sbr2 nk suh dia psg gk
last2 bila dia tgk wife dia ni cm x sbr2..
dia pun menjadi sweet dgn meng'offer' utk pasang our baby crib mlm tu gk

hihi
mommy n daddy sgt excited tau bb..
tadaa..

our baby crib..
white color..

love u so much hubby n baby z*** =)))


3 comments:

ezzati said...

baby z?? =zati???hehe

aish...syoknye leh masak2 utk hubby.. :)

QueenWizza said...

bukan zati..hehe tunggu..

taca said...

comeynyer tempat tido bby tu....bestkan? bila beli barang2 baby..excited habis kan?huhuhu....taca pon camtu gak masa beli barang2 bby dulu...:p