Friday, April 2, 2010

.video again.

2 hari x apdet blog sbb intenet problem..huhu..smlm time rajin nk apdet tgk2 intenet x ble plak.. ni bila da tertunda ni mula la rs mls2 blk..ermm.. ari slasa aritu da wat scan 3d kt vision college. hehe.me n hubby xcited sgt..dpt tgk baby live..tp sayangnye bb x bg kerjasama.huhu. apela cyg ni.. kan mama da pesan sebelum tu..appointment kul4pm.. around kul2-3pm tu bb aktif sgt..tup2 kul4pm dia da tido hehe..so x byk pergerakan bb pun yg dpt kitorg tgk..alahai..budak tecik ni..sonographer tu siap tekan2 perut kasi baby bangun pun dia x bgn gk.. nyenyak tul dia tido.. salu kalo mama dia tepuk2 ckit perut dia da respon..ni tak pun..heehe..ape la baby ni..takpelah..bape bulan je lagi..x sbr nk tgk baby cyg ni =) so far bb masih songsang.. melintang la to be exact. pale dia betul2 dkt ngn uri..selesa btul dia tido. heehe..hrp2 baby leh pusing ke bwh plak ye..ok bb? kerjasama k. hee. so far check baby sht kt dalam. lega dgr..hrp2 bb sht smpai kuar dr perut nnt..

ni video amik smlm..boring2 sorg2 capture video baby tgh berguling2 kt dalam. ape la yg dia buat agaknye. mama wonder la bb ;p


video

esok pg kitorg nk pndah g rwg..pastu intenet mggu dpnnye bru ade..alahai smggu xleh apdet blog nnt..hu bosannye..tpksa bergantung ngn tv je ni time weekdays nnt.. okla, nk kemas2 brg ckit..

p/s: kpd muni,get well soon.. =)

11 comments:

Puan Jiha said...

alala aktifnye die...senget2 dah perut wizza heheh

chik star said...

wiza, as selalu je tak berjye nk rakam bb bile die dok main2..

Nadya said...

waaa besnye..babyku berguling2 di dlm tp pewot kat luar xnmpk sgt..huhu sah2 perut tebal. tegang n keras je perut ni..haih bile la nk jd cam wiza tu..tingin gakk..

cik selamah kundang said...

hehe.baby nk kena pujuk kasi mkn cikedis baru mau bekerjasama kot.tqtq.dah ok.alhamdulillah.esok p check kt swasta sbb satu kaki sudah bengkak..hehe

SaScha . said...

hee beshnye baby die..berpoco2..hehe.

ezzati said...

aiyokkk...activenya baby..

CikPuanMiera said...

aktifnye bb wiza.. huhuhuhu

mira xpenah ade kesempatan nak capture.. mencik taw

Mrs. Eeza Herman said...

wahh..amazing btl...
xpernah tgk mcm ni...
bila la dpt rasa saat2 mcm ni...
rindunyer saat2 preggy dulu..
semoga wiza & baby selamat & sihat..

eLy said...

comel betul tgk dia gerak2.. hehe

muneyPhotography said...

comel sepertiku tak kak ely?

FaNaQiLa said...

hi salam ziarah..
mummy-to-be ek?

da brape minggu skrg?
sy da berjaya melalui saat indah mengandung dan melahirkan 1st baby dis 09 lalu.

kita exhange link yuk?