Wednesday, April 28, 2010

.worried =(



arini bru nk stat catat pergerakn bb..stat kul9am..tp xrs lg pergerakn dia yg aktif.. rs la dia ade gerak, tp cm kjbbb sgt n lemah jer..so since pg td tak tick lg la..sesape yg da catat pergerakn bb tu cmne korg amik kire pergerakn dia tu? risau sgt tetiba arini bb x aktif cm salu.huhu sedih..risau =(

*tgh nangis*

6 comments:

Puan Jiha said...

jiha pon penah hr tu baby kurang aktif..gerak tp tendang nye lemah aje.... gi doc, die ok aje dlm tu, nampak aktif... doc bg mc suh rehat...alhamdulillah petang tu baby tendang kuat balik

from my reading lak kat babycenter, minggu2 mcm kite ni, baby makin besar and agak sempit dlm tu..tu yang tak byk sgt movement die

u rehat dulu....kalau petang kang sama jugak..gi jumpe doc ye

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

allo my dear wizza
jgn la sedih2 x elok tuk kesihatan kang bp nek plak kalo riso2..betul kata puan jiha tue if u x pasti pg klinik tuk dptkan kepastian

~ ( LayDee_N ) ~ said...

wizza jgn risau. mmg ade time baby akan stop kicking or moving around. sy dulu pun same gak.. dr pagi till ptg nak masuk maghrib, baby lgsg x de bg apa2 respon or movement. nangis plak tu.. huhuhu.. but doc ckp ok jer. heheheh..

PurPLe LaDy AiFA said...

insya allah, sume akn ok.. baby penat kot sbb dier kn dh besar dh skrg...

Fia Abas said...

wija..jgn nangis ek?kalo riso g cek doktor ehh?

my sis arituh ms catat bacaan baby krg aktip pg2, bila ptg + mlm br aktip menendang..xmo riso ek?aku doa sumenya okey je =P

Nadya said...

kite same gak aritu..pas gi pureen tu, next day baby senyap je..kurang aktif..risau gile..tunggu esoknye tu igt nk gi jumpe doc trus kalau still xaktif..alhamdulillah sepanjang haritu xbenti gerak pulak..mungkin penat kot..die pun ade hari2 malas die..itu yg bace kat net la..insyaAllah takde pe tu..