Sunday, May 23, 2010

.checkup esok. almost 37weeks!!

hye hye

arini kitorg lepak umah je..pg td bgn lmbt sikit,pasal mlm td tido kul2.30am gara2 teman hubby nk tgk bola..(padahal tak mo tido sorg dlm bilik heehe ;p) ntah bape lame dah x tido lewat gitu..fuh..alih2 kul3.30am aku terjaga tgk hubby pun da tertido kt sebelah(berhimpit kt tilam bujang).. LOL. tv masih terpasang. ampeh. ntah bape lame dia da tido. hehe. si kecik plak kul 2am lebih pun masih kick2 lg.. dia pun ikut mama&papa tido lmbt.. akibatnya siang td dia x bape aktif sgt..eventho ckup 10 gerakan mase kul 5lebih ptg td..tp dia lebih byk tido. hee kecik2 da pandai.. mlm tido lmbt, siang ganti tido puas2 ye bb.. mama dia da risau da if x ckup 10 td mmg nk g spital dah.. huu..mlm ni dia aktif balik..lega..


ptg td bli bege..kecewa. bege kt kulim lg sodap..huhu..takpe la..asal lepas hajat mkn bege suda~ esok g checkup kt sh alam nk bli secret recipe yuhu. jauhnye i bli secret recipe..haha kt rwg ni ade tp mls btul nk kuar, jln nk g town tu salu jem. boring btul.. alang2 esok nk g sec9.. kt ctu ade secret recipe.. bli ctu je la..


cite psl checkup esok, hubby x jadi teman plak. huu..sedey tp x la sedey sgt. sbb da biasa pun g sorg. cuma geram ngn bos dia tu.. ade ke patut x approve cuti esok. kejam tol. xpe la.. esok checkup ngn gynae lain plak. salu ngn dr norleen. tp esok dia da full..so checkup ngn dr mazita.. sgt x sbr nk tau berat si kecik ni..sayanggg diee..x sbr nye.. 24days to go. hehe.. checkup pepagi esok..kul9am.. kul9am kena tercongok kt kaunter tu dah. kalo x kang ramai org lame plak tgu..


okla..nk g goreng telur mata..dinner mlm ni..masak lemak cili api ketam+telur mata. hehe..

daaa~

5 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

sedapp nya mknn malam k long!!! hehe.

QueenWizza said...

hihi..skali skala ;p tapiiii durian lg sodapp huhu

cik selamah kundang said...

told ya..abg bege kedai al-ikhsan best.tp nk posa p situ kejap.ada cerita disebalik.nanti cerita.lucu dan memalukan

SaScha . said...

20++ hari je lg?
mesti xsabaa kan wiza?
waa nk jd mama da diee.. c;

masak lemak ketam sedapp.
tp nak kerjakan ketamm tu alahaii..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yeay x sabo nk tengok baby baru ehehhe