Friday, May 21, 2010

utk ibu2 shj:pengalaman kena seluk.

saya tgh baca2 info psl nk bersalin kt forum mengandung.com ni.. bile baca part kena seluk nk cek bukaan tu takut je rs..huhu..kwn2 yg da de pngalaman,share ckit bole? camne dia seluk tu? huwaaaa.. xdpt imagineeee :( kalo baik hati..share la pngalaman korg yek..tq..

11 comments:

Umie a'iesya said...

kena seluk??aduh...

PurPLe LaDy AiFA said...

dgr je pon dah menakutkan.. arghh

~ms tepung~ said...

rasa sdikit kurang selesa...esp klu br takat 1cm je..
biasa nurse/ doc suh tarik napas...and jgn stress time tuh..

CikPuanMiera said...

aritu ms admit kene seluk 7 kali.. sakittttttttttt.. huhuhu.. tp kalo boley time kene seluk tu kene relax je.. tarik napas.. xpe.. nnt doc akan kasik taw cemane nk buat :p

.ArianiAizat. said...

deorg seluk dalam sangat ke hah??
huu nx tau jugak!!
(tetiba jer!!)

QueenWizza said...

nanie, tu la x dpt byg dlm camne huhu. seramm..

Fia Abas said...

seluk poket?ehehehe

mcm sakit je kan huhuhuhu

takut ngeh3

Encik aMin said...

ops, terrrbaca... hahar..
:p

zaza said...

xde pengalaman lagik,
tp akak ipar sy kena seluk smpai dkt siku sbb uri baby xkuar habis..

she's crying je..
told me that sakit sangt...
takut btol.. huhu

ElyaElmo said...

elya pernah dgr gak cerita pasal seluk ni...ucuz ade member yangd h ade anak kan..
macam ngerii jugakk laaa..hu3

qasehadam @ nurul said...

kene seluk tu actually x sakit kalo kite releks..kalo bleh bakal2 ibu jgn la pikir yg xbes baik pikir yg beh2 je insyaallah kite xkan terasa pon ttg sakit ke ape sbb dh xsabar nk tinguk baby kan..percaya la bile dh tgh sakit org seluk ape pon dh tak terasa..ok selamat berjuang lahirkn bby.