Wednesday, June 16, 2010

.bravo.i am 40 weeks pregnant!

* sila lihat ticker di atas. haha 0 weeks 0 days..


voila~saya masih di rumah.. bergoyang2 kaki, nonton tv seperti biasa, kuat mkn and yg bestnye mkn byk pun berat maintain(the best thing at the end of pregnancy =P).. arini bb sepatutnye kuar tp dia takmo kuar lagik.. hehe..xpela.. saya cool jer..biasa la ade org mmg overdue.. ari2 ckp ngn bb suh dia kuar.. coz we all mmg da ready ni.. hehe..tapi nk wat cmne, kalo dia xmo kuar gk, ari sbtu ni masuk ubatla nmpk gayanye.. :D

till then~ade 2 hari lg nk tgu sakit datang sndiri or tanda2 dtg sndiri.. fuhh..

13 comments:

Miss Izah Mohamed said...

semoga semuanya selamat wizza :)
aminn

OnN!Ey said...

gud luck ye wizza..
xsabo mau lihat ur bby..
=)

june said...

wizza, i ade tips

~dARlee zURiS~ said...

memang baby suka tinggal dalam perut mama die lah tu.hehee...
pray for u darl~
:)

QueenWizza said...

tq girls.. kak june, ape tips nye..?

PurPLe LaDy AiFA said...

tak sabar.. x sbar tggu berite gembira.. hhe

Puan Jiha said...

40weeks dah eh heheheh... dah nak kuar tu wizza =)

cik selamah kundang said...

dont forget to call or sms me if dah deliver

ezzati said...

bravo..perut mummy selesa sangat kot..papepon doa byk2 k... :)

NURUL said...

take care yeah. kalu saya dulu week 37 dah bersalin :)

misha.w said...

tak lama jek lg wizza. semoga semuanye selamat..:)

Dayu said...

dah merasa perasaan ni
bile overdue, duduk umah..tiap2 ari menunggu rasa sakit dtg
tp tak gak dtg2...
takpw..enjoy the moments..
nanti dah ada baby...
lagi best!!!

QueenWizza said...

tq darlings sekalian.. arini da masuk fasa overdue, hehe.. masih pgg title preggy women..