Thursday, June 17, 2010

.disebabkan saya dah masuk dalam fasa overdue, maka..

saya decide utk tukar layout blog ini *Haha*
(tektik nk menenangkn hati menanti si kecil yg xmo kuar ni)..


wpun dia ter'overdue' dlm perut mama dia.. dia sgt aktif.. malah semakin aktif..
esp waktu memalam.. kul1am dok main2 lagi..ape la dia main agknye dlm perut tu ek..
best ke sayang dok dlm perut lame2?
hee.. aura2 nk induce makin terasa ni..
esok da jmaat.. n pastu sbtu??
waa kena menyerah diri.. pepagi buta kul8am da wat appointment ngn doc.
saya x rasa takut lg nk induce.. sbb dok terbyg nk jmpa bb jer..

*mama & papa HEART you bb Z :) *

ntah la..saya rs cm xnk amek epidural..
sbb nk rs sakit bersalin tu camner.. tp depends la progress bukaan nnt camne..
if slow sgt n dah x thn sakit, maybe amek kot..
tp saya cuba xnk amek.. saya nk jadi kuat. bole tak?
lgpun hubby ade bersama2 nnt.. 24/7 dia kena tggu kt bilik wad tu teman sy.
ok ye hubby? deal kan?
nnt dlm labour room jgn pitam tgk darah eh?
i need you in there..
*plis ye..b kena kuat hehe*

sbb nnt b kena capture the moment our bb keluar melihat dunia
hehe

*cant wait..*
agk2 saya nanges tak? hehe.. nanges kot.
kata cengeng..
esok my mom da nk balik..hee. x smpat gk bw balik cucu sekali..
lgpun mggu dpn da abis cuti skolah kan..
n dia pun sibuk nk urus majlis kawen adik saya nnt..awl bln July..


sekian bebelan dr seorg preggy mommy yg overdue sehari :P


10 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

oh.. adik kak long dah nak kawen gak ek? awl july gak means 2 minggu lagi ar.. xpe kak long. kuat, fighting!

Mr PenyuBiru said...

semoga semuanya berjalan dengan lancar. standby la apa yg patut. dan bila tiba masa nanti jgn kelam kabut sangat,cuba untuk rilek yer.

ok.aku doakan moga korang berdua selamat dapat baby yg comel!

Umie a'iesya said...

aduhai, baby cepatla kuar, mummy dah tak sabar tu.........;-)

Puan Jiha said...

hehehehe sabtu eh wizza.. all the best =)... hadiah Father's Day to ur hubby =D

misha.w said...

wahhh..nak induce sabtu ni ke? semoga semuanye selamat wizza. kuat smgt! :)

QueenWizza said...

tq guys..a'a esok a.k.a sabtu nk induce.. sbb bb takde tanda2 nk kuar lgsung hehe

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

insyaAllah harap2 semuanya oke
jeng2 baby z ehehehe
hope wizza kuat nanti

ezzati said...

Hope semua selamat..baby cedih nak tinggalkan perut mama dia tu..

Fara said...

erm...overdue yer. selesa sgt ke bb dlm tummy mama dia tu smpai xnak kuar tu? apapun harap semuanya ok

QueenWizza said...

thanks semua =)