Tuesday, June 8, 2010

.nursing cover.

akhirnye berjaya gk bli sehelai nursing cover. saje nk beli sehelai jer. coz rs cm senang sgt nk jahit benda tu..bli sehelai utk wat contoh then nnt nk mntk my makcik yg tolong jahitkan.. leh pilih kain sndiri hehe...ok tak idea saya ni? lol.

pic hiasan.. from google

saya bli dr cni . harga agk murah compare ngn blogshop lain kot.. n jahitan dia pun kemas. saya bli kaler purple.. sgt puas hati :D . dlu sebelum pegnen mmg tak tau lgsung ade kewujudan benda alah ni. haha. tp bgus gk, memudahkn ibu2 nk breastfeed baby kt public. sape la cipta benda ni.. genius!


pic dr cni

ni la kaler purple tu.. dark purple. sukee..

ok..semangat nk breastfeed semakin berkobar2..bile ank mama nk kuar ni? cant wait to see you sayang! =P

p/s: perut dah kerap sgt mngeras ni..cm tegang gitu..b4 tido memalam mengeras..ssh ckit nk tido. bgn pgi pun dia mngeras gk.. mlm td mase perut ngeras tu ade rs ngilu2 kt bwh perut tu.. tp x de la lame sgt ngilu tu.. lelame ilang..ermm.. tick tock tick tock.

p/ss: oh ye.pusat cm tersembul plak skang ni. besar sgt da kot perut ni smpai pusat da xleh termasuk. hehe. lucu. bila pakai tshirt, nmpk pusat seketui. hubby gelakkn je. jahat!

6 comments:

Puan Jiha said...

jiha pon mcm nak beli nursing poncho ni,,,, tp tak terbeli....

p/s: dah tak sabar nak bersalin ni hehehe

QueenWizza said...

aha..mmg x sbr. huu.

~dARlee zURiS~ said...

ada gak nursing cover nie tp yg ala2 selendang nye
tp..tak terguna pun
cam segan je nak bf baby depan2 public w/pun ada cover.hehee...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wizza..ahahha x penah pon pakai dulu slamber jerk bg dpn public tp nyampah sbb ader yg gatal tutttt ahahha second bebi suk la br bli :P

PurPLe LaDy AiFA said...

haahhaa. kak long cite psl pusat tersembul org pon terasa geli sekali di pusat.. hee. purple mmg cntik pon!

m@Ri@ said...

gud luck..maria dlu beli gak NC ni..tp tak bape pakai sbb aqil tak suka ada benda tutup pale die..huhu..sabau jelah..