Wednesday, July 21, 2010

.hobi baru.

sejak 2 menjak ni(sejak life dah bertukar), saya ada hobi baru..hehe..

-cium zara ntah bape puluh kali sehari.. wpun kdg2 zara busyuk masam esp wktu bgn tido, tp best je bau dia.. wajib kena cium. hehe..


-berbual dgn zara,wpun dia x reti ckp lagi..tp tetap berbual dgn dia..n assume dia phm apa kite ckp ;p smbil panggil name dia ntah bape kali..hehe


-membekalkn susu fresh kt dia..anytime anywhere


-tgk dia tido..mesti nk tgk dia tido..rs tenang jer.. time dia tido pun curik2 cium dia. hehe..

wajah kesayangan mama&papa.

-kalo bole ari2 nk amek gmba dia..x kire masa, time nanges, time tido.. hehe..

happy je memula

pastu uwaa..nk susu!

sayang zara..sape x syg ank kan?hehe..
tgk barut tu da smpai ke dada..

muahs muahs muahs..
hari2 bersama zara sgt bahagia n x sunyi hidup =)


tu jer hobi stakat ni..haha. akn bertukar n bertambah dr semasa ke semasa.. ;p


p/s: dah ade baby,blog psl baby je la ari2.. =) ha, tu tmbh lg 1 hobi ye.. waka waka

7 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

hahha comey zara.. nak bg flying kiss kat zara laaa...

erm, asl baju zara mcm besar sket ek? ke mmg mcm tue? huhu xtaw lagi psl baby2 nie..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yer betoi suami tempat kedua dah dlm blog ahahha

~dARlee zURiS~ said...

org tua2 ckp kalau kita cakap2 ngan baby,insyaallah nanti diorang cepat cakap
:)

QueenWizza said...

epa
mmg besar ckit bju..mama dia x sbr2 nk pakaikn..hasilnye cmtu la. haha

anna
setuju! hehe

zuris
oh ye ke..bole la ckp lg slalu.. hehe

Fara said...

suka cium baby. cium mulut dia...wangi jer bau susu ibu ;)

fatenton said...

saya sukeee cium baby..lagi2 yang baru lahir..ada bau perut.. :)

cik selamah kundang said...

sy suka baby comel....je.okla.suka zara