Tuesday, August 24, 2010

.jln2 the curve ♥ .

hari isnin lepas bw si princess jln2 kt the curve.. disebabkn mlm sebelum tu dia x poo poo.. so dlm keta b4 g the curve tu dia yak dgn bykk skali haha.. so smpai the curve carik baby's room dlu.. pergh.. byk smpai kena barut.. trus x pakai barut tu trus..pastu jln2 kt kedai baby.. sempat bli topi ,baju n baby tights kt dia.. tp dia tido jer manjang dlm car seat. mama & papa dia yg sebok2 bli bju kt dia. yg dia tido jek. hehe. sape yg excited nk berjln ni sebenarnye? ;p

gaya mama yg bosan,ni mse dlm keta. sejurus selepas melepaskn hajat dia hehe

mama with zara.. eh bukak mata plak dia time ni. ingtkn tido..
lengan masih gumuks. arghh..

da nk blk time ni..tgk. bile ade ank. mama tinggal jauh kt blakang sorg2.
tak patut. hehe.. kesian stroller zara jadi mangsa sangkut beg plastik shopping..

baju raya zara x shopping lg.. x sbr lak nk shopping bju raya dia..


hehe :)

9 comments:

cik selamah kundang said...

akhirnya ada pic seniri dah dlm blog.ahaha.after awhile.lawak je farul tinggal kt blkang

@nnap3jelov3b@by@qiL said...
This comment has been removed by the author.
@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ahahha standart la tue lengan besar ahaha
eh biler nk pg soping tue heheh kita pon x soping g neh hehhe
kat giant kd ader baju kurung comel2

PurPLe LaDy AiFA said...

huhuh tu la.. lama dh tak tengok pic kak long.. asik zara je...

wardah said...

kene hafal btol2 muke wizza. kot² terserempak kt the curve pas ni. =)

ezzati said...

mcm u kenal baju itu..hehehe..iza..sbtu ni nk g kulim beli bju rayaaaa.. :)

ezzati said...

bgtau mcmla ko kt kulim kan..hehe.. :p

NURUL said...

hehehe comel jer entri awak kan. raina pun penah pupu kat dlm keta. kat umah tak mau pupu dah bwk kuar dia pupu. pastu sengih2.

awak kita ari tu ada jenguk blog nie pastu lama tak jenguk sekali tgk awak dah bersalin. kita baru tahu. comel anak awak tau

LaiLiE iZaNi said...

baby dah besar!!....best3...hehehe...

jemput join contest kami ye wizza... http://armani-lly.blogspot.com/2010/08/akuchapterkamus-contest.html