Tuesday, August 3, 2010

manja.intan payung. & last dayyyyy



siapa lg kalo bukan ank dara yg sorg tu, zara hehe..makin manja okey skng ni..
kalo tido tu nk di dodoi2,didakap2, diriba2 dlu..

budak manja sorang

alahai jgn slalu mcm tu ye zara.
nnt ssh la kalo mama nk keje.. sape nk dodoi zara mcm tu..
dlm smggu ni mmg dia salu merengek ckit.. da pjg akl..


sebelum ni if x brape nk tido siang, ptg2 ok je..
skang kalo siang xtido lame, ptg mula la dia nanges2..
puas pujuk.. cek perut , dukung2, nanges gk..
skali letak kt riba n gedik2 kan dia tido..patutla ngamuk..
dia ngntuk sgt rupanya..sian.. smlm kul7 da masuk bilik tutup lampu..
lena dia tido..kul11lebih bru bgn nenen..


oh hari ni my last day berpantang!


yahoo. =p

hehe mcm ape jek.sedangkan dah ujung2 berpantang tu
mmg dah x mcm berpntang sgt dah pun..


hari ke-40 siap pegi gambang resort city bw zara. ;p
ade hari keluarga kt ctu..tok wan zara ajak pegi..naseb zara kecik lg..
kalo x, da bw zara main2 kt air.. takpe..nnt zara da besar ,
mama n papa bw zara g ctu lg eh..


zara sgt behave dlm keta otw nk ke gambang tu..
tido lena dlm car seat dia..papa duk blakang konon nk tgkkn ank dia tido..
skali papa zara yg over tido ;p

zara dgn tok wan mase kt gmbang ni.. suke dia ye dpt jln jauh hehe

zara-41 hari .merenung masa depan ke tu?

ohh pg td mengurut..rs lega sgt..ilang lenguh2 bdn ni.. fuu..
ye la..lenguh pinggang n sakit2 blakang sbb duk bersila je manjang kn..
kdg duduk lame sbb nenenkn zara n mendodoikn dia tido ..
bestnye kalo dpt urut ari2..haha..


mggu ni blk rwg..
rindunye ngn rumah itu..
cant waitt!!





6 comments:

HEMY said...

wah..leh makan mekdi la pasni..bestttt

~dARlee zURiS~ said...

habislah mama zara nak keje ti.
mengamuk zara kena tinggal.hehee..

LanaBusyBee said...

zara muka macam daddy dia...aaaish, xkemana tumpahnya kuah, kalau ke dalam bihun sup ahahaha

Ainul Hayat said...

Salam Queen.. ape khabar, semmoga sekeluarga sihat2 selalu.. Ohh rupanya cerita Zara ada kat blog, tunggu2 juga kat fesbuk :) kejap je dah besar si Zara tu... best la nama Zara Sofea.. nanti boleh bukak commpany nama Zara Sofea Corporation.. :)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wah da bijak dah zara neh heehehe tahniah wizza da abes pantang hehehe owh da nk blk rwg wink3

~ ( LayDee_N ) ~ said...

baby zara... u r so cute. mcm ikut muka papa jer nih.