Wednesday, August 18, 2010

.puasa.bazaar n zara ♥

rasa cm da terbiasa nk apdet blog time2 cmni..cam rutin lah pulak.. ape nk buat, sejak ade c kecil tu, kelam kabut dah time harian. hehe. time ni je la yg bole apdet or online dgn tenang aman damai. sebab dia tgh tido dgn lena sekali kt sebelah ni. hehe. tilam melantun2 pun dia x sedar. lena sgt.. eh phm x tilam melantun2? huhu. xtau nk guna perkataan ape dah. =P


tu cerita kalo dia dah lena. kalo dia tidur yg x brapa lena.. alamat la.. bercakap ngn hubby pun kena berbisik2.. aritu dah 2x saya terkejut sbb hubby panggil saya buat suara bisik tu.. time tu tgh kusyuk wat pe tah. terkejut..ingtkn bunyi ape lah.huhu.. pastu time mkn kalo dia tido, nk letak sudu pun kena slow2 supaya x bising bunyi sudu tu haha.. rs lawak pun ade..


tp dia la penghibur dlm rumah ni.. sejak da pandai berborak ni.. riuh rumah ngn sore dia je.. suka sgt sembang ngn papa dia.. sembang pe tah. muncung mulut2 bila berborak..hehe cumel. kdg time bgn nenen kul 3-4pg pun dia leh ajk sembang..alahai.. da la kite ngntuk kan.. smbil nenen dia mata kite pun terpejam.


eh terlebih plak cite psl c kecil. berbalik pd tajuk, ape yg saya maksudkn ngn tajuk tu nmpknye thn ni bln pose x merasa la saya g bazaar sebab ssh nk bw zara la.. kecil sgt..lgpun tmpt tu ramai sgt org. dgn asap2 yg byk tu.. cm x seswai je nk bw baby. lgpun time2 tu mmg wktu dia ngntuk.
kang x psl2 ngamuk kt bazaar.. hehe..


lauk berbuka td..sup aym+ikan goreng+kangkung goreng blacan+smbal kicap. pastu hubby bli murtabak n popia kt param. selera pulak td. tp apekan daya. mkn xble bertmbh. kena mkn sepinggan jer. huhu.. okeyla.. ckupla tu utk hari ni..


daa~

4 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

kak long, nak resepi sambal keling! hehe

HEMY said...

lauk bazar bukannya sedap pun

cik selamah kundang said...

memang xsedap/tp xda pilihan dah.hehe

m@Ri@ said...

nanti bila zara leh ckp lg riuh rumah..haha..tambah pulak time tu leh jalan..peningla mummy die nak ligan..