Monday, August 16, 2010

.tidur lebih baik.

puas kejutkn zara bgn nyusu, takmo gk dia..lena btul tido.smpai org kacau pun x sedar.
isk2..kite risau dia lapar jer.. berulit2 mimpi dah agaknye.. hehe..


mlm ni tido berdua je ngn zara..hubby keje shift mlm bln pose ni.. boringnye..hehe
so mlm ni zara tido atas katil ngn mama.. kalo papa ade, zara tido kt crib dia..wpun crib
dia tu sebelah je ngn katil kitorg..mcm melekat ;p


ops..dia tgh mengeliat.. ler..ingt da nk bgn dah. rupanya just mngeliat..

oh..susu da kembali cm biasa. x cair sgt cm sebelum ni. coz td stat minum milo blk.
okla..mata da ngntuk..jab lg nk bgn bile zara mau minum susu dia yg dr td dah ready ni..

nitey niteeee..

2 comments:

mommy icha said...

queenwizza,

hadha dulu pun kesian tgk baby lena tidur.. tp percayalah, kalau disuakan, tgh pejam mata pun dia nak! hehehhe.. hadha pernah baca kat satu artikel tu kata, baby tu actually lapar tp dia malas nak bangun :P

Nadya said...

wahh babyku xpenah nk tido berjam2..paling lame 3 jam je..mate tutup tp nangis nk susu..minum pun sambil tutup mate..sentiasa laporr..huhu