Monday, September 27, 2010

contest :beraya bersama si manja!

tetiba rs rajin nk join contest yg cikpuanmiera kita anjurkan tu.. hehe.. lucu plak kt diri sndiri. sejak2 da jadi ibu ni.. rajin plak join contest bagai.;p

senang jek nk join contest ni.. memula kena jadik follower blogshop dia kt   http://cyrusbabyshop.blogspot.com
ok sudah jadik follower. pastu kena letak link blogshop tu kt blog kita..okey dah letak kt tepi tu.. pastu letak la pic kita bersama si manja mase hari raya..mudah kan? saje suka2 nk join kot2 menang haaha..


so gmba bertuah yg saya pilih utk dipertaruhkan adalah gmbar berikut hehe



reasonnye sebab dlm pic ni.. zara cm tgk kamera n dia bg respons bila mommy ajk bergmba

mcm bonding mother-daughter gitu.
mmg sweet moment la time nih.. love u baby ♥

(wpun sebenarnye x bekenan ngn tudung yg da senget benget tu sbb baring huhu) tp pic ni la plg best dr yg lain.. hohoho..puji sndiri. xpe..skali skala. =P


last but not least
fu fu..tiup2 sket kot2 menang

haaha kata suka2? Lol.

ayuh blogger mommies sekalian join contest ni..memeriahkan bln syawal ni =)

p/s:blog ni asek bertukaar wajah lately..so byk link yg ilang..tgh cuba menambahkn link2 tersebut..blog list pun tgh kumpul balik ni.phew! <--salah sndiri. sape suh tukar2!

3 comments:

Jard The Great said...

muka wizza makin berseri la. =)

chik star said...

lawanye dress zara.
:)

Wizza said...

jard,

tu sbb make up tu jard. kalo x make up mcm err..x sggup nk ckp hehe

chik star
tq auntie. mummy saya yg blikan.