Saturday, September 4, 2010

mommies to be: bedding set for babies!!

hello mommies to be =)

dah abis membeli persiapan utk baby kamu ke blum? hehe..tetiba je kan.. actually n3 ni just nk share 1 blogshop best yg jual mcm2 bedding set babies yg kiut kiut. huhu. nape la bru hari ni tejmpa blogshop ni.. sape yg blum bli bedding set lg tu bole la usha2 blog ni k!!

tetiba je promote ;p

>> click sini


mcm2 bentuk ade..comey2..adei..da tlmbt utk bli kt zara. =)


tu je..saje nk share ngn korang. coz sharing is sweet kan? hehe =))

1 comment:

Fadeadsy said...

i dh jadi mommy, anak dh 4 bulan pun tp tade bedding set lg. sharing is caring. lain kali share lg ok.