Saturday, September 4, 2010

.shopping with zara ♥

memandangkn hari ni plan nk blk umah mertua kt sh alam, so alang2 menyeluk pekasam, biarlah sampai ke pangkal lengan.. maka elokla shopping sekali. alang2 dah keluar rumah kan? haha nmpk sgt jarang kuar umah.. aha itulah hakikatnye. tp x bw plak usb cable utk kamera ni. urgh. x dpt nk transfer gmba. nnt la next n3 bru letak. hm, td mama blikan zara dress lg sehelai..n bju anakku lg sepasang. pastu bli stokin dia..aritu da bli dress n bju+jeans. ckupla utk raya thn ni. cuma tinggal nk bli baby tights je lg kaler putih.


zara tgh tidur kt sebelah ni.. smbil berdengkur kecil. cumel ank mama. letih sgt kot bershopping ptg td. pdhal mama yg pilih2 bju..dia baring je dlm car seat. oh ye la.baring dlm carseat lelame pun lenguh jgk kn syg? cian dia.. skng kalo x nanges lepas mandi x sah. kelmarin nanges punya lame. record plg lame la kot spjg 2bulan lebih ni. hehe.. jgn org kata zara kena dera sudah. kuat sgt nanges tu. lelame pujuk bru diam. padahal da isi perut dia. tu la dia sbb kalo siang dia ssh tido.. nk dkt2 ptg bru nk tido..tp time tu la jgk wktu mandi dia. tu pun kdg da lewat mndikan dia.


boringla n3 ni. tajuk shopping tp xde pics. hehe. tukang taip ni pun leh rs boring ngn n3 sndiri. korang yg baca tu lagik la. takpe da nk abes pun.


Oh, last thursday pegi klinik kesihatan amek ubat..timbang berat skali. terharu lak tgk berat dah 54.5kg. aritu mase checkup zara 2 bln 55.5kg. turun sekilo =D sbb berpuasa+breastfeeding la ni kan..jgn nnt raya naek lg sudah~


okla~till then..

2 comments:

Fara said...

mommy bz jaga zara smpaikan tittle kat header tu pn lupa nk tukar =)

1st year ni mesti mommy excited nk beraya dgn baby...

cik selamah kundang said...

hahaha.weh.tgh kurus gk ni.pakai jam sampai longgar2.perut pun tak buncit dah.nk kagum gak kt entri orang boleh kan?eh.zara pkai tight musti comel.amirah slalu pakai yg tu kt umah.lawak je tgk pampers terkodek2