Friday, October 1, 2010

.beringat ingat sebelum terlambat.

kali ni cerita psl mommy zara plak. asek psl zara jer kan. tajuk di atas ditujukan KHASSS buat diri sndiri sbb spjg bulan syawal ni mulut x berenti dok makannnnnnn jerr. ye la..mentang2 dok ingt berat dah 54.5kg n dok ingat breastfeed baby xpe mkn byk2! itu SILAP. silap sama sekali. mkn harusla berpada2. ini ingatan utk diri sndiri. huahuahaua. last wed g klinik sg buaya amek pil. tett.phm2 saja la ye. skali misi suh timbang berat skali.


terkesima. kecewa. berat naek semula ke 56kg. menangisss tp dlm hati jer. haha. ok skang da kena beringat2 ye. masih belum terlambat sbb bru 56kg.. haha. ayt sedapkn hati. akibatnye skang ni da kurang aktiviti mengunyah. pg2 bekpes biskut or roti cicah milo. kembali pada rutin sebelum ni haha..pdn muka sndiri. sape suh abes kn berbalang2 kuih raya kt umah ni? esp choc chip cookies tu. abis aku kerjakan sorg!


nnt nk join kontest puanstoberi tu pulak lah! hehe..


ok beta mau pergi bersiram~

8 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

sm lah kita kak long! makan tak hengat kat open house merata terus mengmbang2 jd 51 dah neh.. waaaaa

cik selamah kundang said...

betul ka ralat penimbang?ka set jadi negatif?hehhehe.ok.selamat berkurus everybody.tekanan gk ni naik 2 kilo.

Wizza said...

aifa
haha 51 kg je berat.ok lg tu epa..

mun
hahaah 2 kilo ke? tgk pp la wei. labuh.

NURUL said...

hehe sama seperti ku

wardah said...

huhu tak sanggup naik atas penimbang. takut! haha

ezzati said...

lor..yeke weiii..tp, asal gambo nmpk kurus je weiii..naik tang mana tuuuu

chik star said...

oh as xamik lg pil tutttt tuh.
rase nk rase xnk.

cmno ?

~dARlee zURiS~ said...

zuris pun tak ambil pil tu
eh wizza dah tnya doktor kan sblm ambil pil tu?
kalu still bf,just ada 1 je pil yg safe.

fobia tgk diri sdri kat cermin skrg.huhuu..
sama2 lah kita nie
sahut cabaran beramai2 ok.hahaa